Ha el engednek valaha márvány tábla lessz a kórterembe a csodás arcommal a következő irománnyal. Itt esett össze minden este 21órakor a nagy népi tanitó a nővérek gyámolitója a póker császára az alkoholisták ajatollahja SAM
Háromnegyedóra kemény küzdelem volt
Szerintem életem legjobb fárasztása. Az bánt csak, hogy a végére majdnem kijózanodtam, mert mindenki aludt és nem hozott senki viszki-bombát Az asztalig meg nem értem el a stégről
14 horgászállásból(a halőrök elmondása alapján) összesen nem fogtak 4 nap alatt 4 és fél mázsát amit ketten a cimbivel megfogtunk. Hozáteszem, piszok nagy szerencsénk volt a helyválasztással, amiben 9363 közvetett segítsége vastagon benne volt Nekem sem a szívem csücske a mesterkélt horgászvizek . De a lányokat nem lehet a bokorbaszarós, nyagigsáros, szúnyoginváziós, sátras nomád vadregénybe elvinni. Hiába na, őket már az is zavarja, ha nem angol wc-ben végzik a dolguk és nem zuhanyozhatnak naponta Én egy hetet ezeknélkül símán kibírok Itt volt fürdő, wc, faház, hűtő, mikro Nekem személyszerint az tetszet, hogy viszonylag új víz révén még nem ismerték a halak a horgot és veszettül küzdöttek Igazi jó fárasztási élményekben volt részem Gondolkoztam, hogy jövőre is elmegyek, csak egy kicsit változtattak az árakon Idén a 4 nap napijegye 60-ból kijött, jövőre már 78 lenne Akkor inkább teszek még hozzá és inkább egy hét merenye. Mondjuk oda minden évben megyek egy hetet. Legfeljebb jövőre oda 2-szer megyek egyhetet...
, , , ,