Aha ismerem! Egy fiatal csikóé! Szfvár mellett lakik! Azt hiszem Kőszárhegyen!
Volt már nálam vele! A sárvédőt tőlem vette! Akkor motorszerelőnek mondta magát a srác!
Nem láttam semmi kókányolást a gépen!
ők olyan baráti kör mint ti megy a cserebere,kalya,pilya,csajok éa biztos hallottatok már Grózinger Zoltról D2 OB (rift másodosztályu országos bajnok)na ő adta a helyet a fütött szobát,mi csináltuk a kaját,piját be vallom meg ittam 4 fütyölőst és erőssen beszéltek ráfele a gumi füstre mert csak az enyimbe van gyárilag 70%-os sper difi(meg a Groziéba le heggesztve)de belegondoltam hogy a multkor mi volt meg hogy még mennék Jimyhez igy elmaradt és rénk is sötétedett
Remélem eszedbe sem jutott a tieddel így forgattatni a kerekeket Tudod, hogy mi kínnal jár egy blokkcsere
Ezeknek a vagizóknak meg a bömbije gondolom mind hullazsákban végezte a nap végére Egy szar kiforratlan konstrukció az összes bmw egy haveréba a váltó szakadt össze csak úgy
Persze egyszer nekem is lesz majd bmw-m majd úgy 2050-ben amikor a minősége kb. eléri a KIA-ét...
Volt már nálam vele! A sárvédőt tőlem vette! Akkor motorszerelőnek mondta magát a srác!
Nem láttam semmi kókányolást a gépen!