egy kis statisztikát végeztem és le vagyok nagyon súlytva
Elég sz@r helyen állunk jelen pillanatban a listán
201011.28
Gas-gas 5098 hozzászólt oldal
Suzuki gsr 600 5034 oldal
Suzuki gs 500 3045 oldal
Suzuki Haya 2836 oldal
Aprilia rs 125 2683 oldal
Yamaha fzr 2521 oldal
Mi csak a 7-ik helyen kullogunk a hondán kívűl minden nagy márka megelőzött, ráadásul még az Április is…
Akkor röviden ismertetném a 2010. 04. 01.(bolondok napja, ez a ti napotok lesz) A reggeli bejelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
TEHÁT:
Bejelentkezni
- mindíg a tárgyi napon 03.30-tól lehet
- a sor elején, az első sorban jól látható értelem szerűen a következő sorszámmal lehet pl. 1,2,3,4 stb.
-ha egy óra időtartam eltelik, amíg nincs soronkövetkező bejelentkező, akkor a következő helyezet is az előző bejelentőt illeti ha ezt igénybe veszi. (nyílván az első három helynél van jelentősége)
- zárórendelkezések: minden vitás kérdésben forduljatok bizalommal hozzám...
Az a sógoré felhívtam, hogy kell e neki egy 3 kg körüli csuka, mert akkor elviszem Én meg nem pucolnék egy ilyen büdös jószágot megenni azt páne nem Nem beszélve arról, hogy a csuka az egy szálkatemető...
én mindenkit lenyomok...
Elobb utobb megeloznek!
Te tudod a legjobban!
Innentől napi 20 oldal KÖTELEZŐ és nincsenek pihenő és ünnepnapok
Elég sz@r helyen állunk jelen pillanatban a listán
201011.28
Gas-gas 5098 hozzászólt oldal
Suzuki gsr 600 5034 oldal
Suzuki gs 500 3045 oldal
Suzuki Haya 2836 oldal
Aprilia rs 125 2683 oldal
Yamaha fzr 2521 oldal
Mi csak a 7-ik helyen kullogunk a hondán kívűl minden nagy márka megelőzött, ráadásul még az Április is…
és nem írogatunk ilyen no. kat elé különben is a szám angolul
NUMBER és nem keverrendő össze a NÉMBERREL
TEHÁT:
Bejelentkezni
- mindíg a tárgyi napon 03.30-tól lehet
- a sor elején, az első sorban jól látható értelem szerűen a következő sorszámmal lehet pl. 1,2,3,4 stb.
-ha egy óra időtartam eltelik, amíg nincs soronkövetkező bejelentkező, akkor a következő helyezet is az előző bejelentőt illeti ha ezt igénybe veszi. (nyílván az első három helynél van jelentősége)
- zárórendelkezések: minden vitás kérdésben forduljatok bizalommal hozzám...
válasz erre előzmény
Sajna csukazni meg nemvolt idom
Jo reggelt trogerek!