A 2000-es kilnencesen nem kell pucsítani 200-ig púpos plexivel. Én se vagyok kisebb nálad.
Nem az a bajuk, hanem az hogy inkább egyenesen szeretnek menni
A fékről ugye nem beszélünk
ezt dobta a genetika, míg a régi volt meg nem is érzékeltem, de ezen az új verdán vicc a plexi, a10r-en amivel mentem csak úgy jött a 250-en, igaz a kormány helyzete adta is a felállást, de ezen a 9-en jön a cúúg szemből
meg néztem a 2011-es 10R-t, na azt 160-as emberkékre és a wsb-k távra tervezték, na arra kíváncsi leszek hogy fogják majd hirdetni használtan, "megkímélve, túrázásra használtam- .
egy normálisabb tanktáskával be sem tudok pucsítani a 9-en , hát akkor a többi kisebb motoron hogy a jó francba lehet elbujdokolni.
basi mi pénz egy magas plexi erre a 2000-es 9-re, meee ha marad akkor a streetfighter módot kell folytatnom, ám én kurvára kilógok a gyári plexi mögűl, szépen eee-mosom kivaxolom oszt majd ecce az új tulajkának odaadom. szóval füstös vagy kék jöhetne szóba, és ha lehet nem ócccóka kéne annak valszeg nem híg a -nem leve - színe.
tegnap este mindent bele volt, most fúj a szél, és forgalom van nem lehet élesben nyomni, most csak eccerű motorkázás lenne, ha hét végén meg úgy lenne akkor arra lépek
oké azért tulzás,de jaja hát én tőlem csinálhatnánk csak hizzon még a Jimbó aszondja a Pipi szerinte van már 80-90kg de jó lenne ha elérne 100-120-at de meg szervezhetjük
Himinek is az van!
Kanizsai vagyok, csak Pécsen megoldható az átvétel? Postával mennyi lenne?
Megvárom fizetést, ha addig nem találok használtat, akkor hozatok veled egyet.
a kawasaki@steelhorsemotor. hu-ra kell írnom neked?
Köszi!
Ádám
Most látom, hogy nem jól fogalmaztam meg magam, jobb első lábtartó konzol kellene. az a ,,kis háromszög" fék és a lábtartórész nélkül.
Ez a 16980?
Előre is köszi!
Ádám
Nem az a bajuk, hanem az hogy inkább egyenesen szeretnek menni
A fékről ugye nem beszélünk
egy normálisabb tanktáskával be sem tudok pucsítani a 9-en , hát akkor a többi kisebb motoron hogy a jó francba lehet elbujdokolni.
beszélünk most itt a tanár ..szünetbe jövök