"estét tegnap leléptél! szakértő?igazságügyi mi hehehe és ki fizeti?nekem egyszer volt szakértő amikor fék elszált szerencsére szervizben cseréltek fö fék munkahengert és a karmantyuk átfordultak és baleset lett akkor jött szakértö
Nekem eddig mindíg azt mondták hogy döntsem jobban,,,,még-még-még,,,,,míg meg nem tudja érinteni az aszfaltot...
errefelé bátrabbak a csajok ugylátszik
nézd meg bazmeg most hiv a rendőr srác haverja hogy eredetileg övé volt a motor és mi abaj vele mondom neki 4 szelep+vez tengely törés erre orginál velem a gyerek hogy az a motor az utólsó percig ment és hogy igazság ügyi szak értővel lefog jönni mondom neki embber én nem vagyok 1 szar cigány aki 20ezer forintért itt variálgat de én 1 müködő motorra vártam nem 1 rozsdás(belül)fosrakásra és mondom szerinted én törtem ell a vez tengelyt azzal hogy át forgattam kézzel még autóban nem is volt milett volna ha berakom...........Recccccccssssssssss ugy hogy szeretettel várom őket
épen most huzom szét megint a blokkot (de jó hogy összeraktam)mert ugye én 1 indithatót vártam hónolva már volt mert látszik a nyoma a gépi hónolásnak csinálok 1 csiszolgatást és meg kapja az én dugómat gyürüvel mert az ugye nem ette az olajat igaz 1 hijja van de szerencsémre még alapméretü mind két dugó
én is nyomtam egy 50-est, igaz hogy át rendszámoztam a kilencest de ki kellett próbálni, hát n em a vfr szintje az biztos,kicsit többet is nyomtam a féket a kelleténél. sokat kell még fejlődnöm ehhez a szinthez.
10-ujjamat tartom , 1-el meg ütök
és a 10-hez viszonyitva?
de hogy nézne ki a bordó motorral
neked még az 5 henger ereje is sok
kevesebbet is zabált volna.+még a kötelező is
Nekem eddig mindíg azt mondták hogy döntsem jobban,,,,még-még-még,,,,,míg meg nem tudja érinteni az aszfaltot...
errefelé bátrabbak a csajok ugylátszik
Ha igy könnyebb:DrZXR
A háttérben lévő hölgy meg..........
Akkó "jobb a tűzben égni, mint a húgyban ázni" ?
Bogyó