Vagy csak szimplán éhes voltam a sok kotyvasztott lőre miatt
Ez az augusztusi kawa lyme party után volt Az a baj, hogy a kezem viszont mit se javult azóta
Na most, hogy végre láttam rólad fényképet, nem is vagy annyira szőrnyű, mint ahogy gondoltam. Még lehet meg is döngetnélek (ez már az ismerkedés utolsó fázisa nálam )
montam hogy kell 4 szelep+1 hengerfej tömités azt is montam ha pénzre hajtánék akkor a veztengejt is kérném ami uj árra 117ezer bontóba vagy 50 db-ja de nem kell mert van és én 1 inditható motorba egyeztem nem 1 rakás fosba megértett és sajnálja mert őt is átkurelta a ,,cimbije,,holnap előveszi ja mert a cimborája szerint le akarom huzni őket montam nem pénz kell elber hanem alkatrész,,,,,vasald be azon aki átbaszott és vedd meg ami kell és küld el nem rég kültem neki képeket mert a haverja szerint a régi motorról kültem képet hogy behuzzam
Mondtam, hogy rendes tagaz a norbi gyerek (mégha rendőr is ) csütörtök este elbeszélgettünk egy jó fél órát, miután a tv-t felvittük. Szerentem ő is csak egy szerencsétlen lúzer. A haverja valami nagy patkány lehet a srácnak, szerintem őt is szimplán csak átqrta
Mit mondott az alkatrészről...
gyorsan túl léptél az előjáték részén
Ez az augusztusi kawa lyme party után volt Az a baj, hogy a kezem viszont mit se javult azóta
Na most, hogy végre láttam rólad fényképet, nem is vagy annyira szőrnyű, mint ahogy gondoltam. Még lehet meg is döngetnélek (ez már az ismerkedés utolsó fázisa nálam )
Itt mit majszolhattam
Mit mondott az alkatrészről...
Mit nézel?
vagy úgy gondolod jutsz is valahova