Én be is csiszolnám mindet!
Bogyó ha nem csináltál még ilyet miért pont egy ilyen bonyolult géppel kisérletezel? Nekem a vezérmű tengelyt 10-ért kicserélték garanciával, pedig nem is volt típus azonos. Nálatok se lehet több ez a mutatvány.
nem lehet hogy sokat állt?me még levél meg moszat is volt a szelepeknél(szivósor) olaj,járatás nem hozza hejre?mondom a benyát meg tartja,csak nem ugy csattan,esetleg rugó?
na még 1 olyantot kérdeznék,hogy le nyomkodtam az összes szelepet(kalapács fa nyél rész....rá nehézked)és vissza engedésnél szépen csattan mind1ik....kivéve 1 olyan toppán koccan és akad is 1 helyen de öntöttem benyát az összes szelepfészekbe (beömlő)és meg tartja a benyát............attól félek nem e hajlott mert ott volt eltörve a vez.tengely is
nincs ilyen mikrométer cumóm 32-es villás kulcsig vagyok fel szerelkezve na a lényeg hogy ebbe a házba berakhatom az én tengelyem a lehuzó kehejjel,vagy van a tengejemhez ház is meg kehej is csak abban már kezdett szólni a hidrotőke mert a házban van!mert ezt nem tudom jó e mert még nem halottam szólni
Igazából plastigauge-el lehetne megnézni(hézagmérő műanyag szál!)
a csapágyhézagot!Az után lehetne korrektül kijelenteni hogy beépíthető e!
Gondolom az nincs neked!
Na bogyesz értem már miről van szó! Megnéztem a képet amin a törött van! Mérd meg mikrométerrel a veztengely csapágy felületeket! Hasonlítsd össze őket és ha megegyezik a törött a te tengelyeddel (néhány századmm nem gond) akkor beépítheted a tengelyt!
Kb! akkor éri meg ha több napra mész! 5-6 De mi idén1x voltunk 2 éjszakát júliusban meg 1x5-öt Augusztusban! Augusztusban felemelik az árakat mert sok az olasz! Azoknál akkor van a szabadságolás!
na mivel nagy szerelő hirében álsz és az én szerelőm(Sanyi)már 9-kor nincs kébbe az lenne a kérdésem hogy a vez.tengejt kicseréltem,de nem merem le huzni az ok hogy meik kehejjel rakjam össze?hogy meg értsd!;a vez tengejt tartó alsó ház ban van a hidro tőke is és az enyimben már hidegen szólt tehát,a vez tengejt be rakhatom egy másik házba másik kehejjel(csapágy) vagy az egésszet egybe cseréljem azzal amivel eredetileg összevan kopva?
Bogyó ha nem csináltál még ilyet miért pont egy ilyen bonyolult géppel kisérletezel? Nekem a vezérmű tengelyt 10-ért kicserélték garanciával, pedig nem is volt típus azonos. Nálatok se lehet több ez a mutatvány.