Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megpróbálok :)
Idén már nem megyek 1000 nél többet, tudom bármelyik pillanatva elszakadhat.
A hátsó lánckerék közepén 2-3 mm er a lógás.
Füles most nézem a géped Hátsóutas kapaszkodó
nem láttam még ilyet, praktikus...
Ne járj így...
ez is igaz..... tud ez a koma valamit
meg ilyenkor sanszos hogy szétbassza a kihajtás szimeringedet
ha túlfeszül
Pipi a bölcs......
Ja meg ha szakaszossan van nyúlva mint az enyém is volt (mit össze szoptam vele) akkor a láncfeszesség beállítása után előretolod fél métert a masinát és ha a beállítottól eltérő lesz. Vagy nagyon megfeszül, vagy nagyon laza akkor tuti nyúlott, azaz KUKA
Tehát még annyi, akkor már mindenféleképpen ki kell cserélni. Mert: ugyan nem jellemző, de menetközben elszakadhat
Ez általában 3 féle dolgot tehet:
1, simán legördül a lánckerekekről azt szépen elhagyod az uton. Ez volt a legjobb eset, mert ilyenkor csak azon kell gondolkoznod, hogy 350 km-el a lakóhelyedtől, hogy jut haza a vas
A 2-ik egy rosszabb lehetőség, mert szerencstlen helyzetben fajinul hátbavághat az az egész mismanc azt mondanom se kell ez 250 fölött milyen jó lehet
talán a 3-ik lehet a legrosszabb amikor feltekeredik azt beblokkolja a hátsót mondjuk kilókilencvennél ezt a fantáziádra bizom ekkor mi történhet
Nagyon nem érdemes vele killódni venni kell rá egyet azt az egy jódarabig elég...
húzd meg a láncot a hátsó fogaskeréknél,és ha több mint fél centit ki tudod húzni/lógás/ akkor ki van nyúlva
Köszi a tanácsot, szerintem az a zakatolás hallható néha.
Néha csattogó hang hallatszik, de feltettem bakra, és a villa felső vezetőjén csattog.
meg ha már cápásodik a fogaskerék......akkor dobhatod ki a picsába
Amíg nincs megnyúlva nincs gáz
Hamár csattog zakatol, meg hullámosan megy a masina akkor tuti cserés.
De hidd el meg fogod hallani is...
addig mig a cikk-cakk ki nem megy belöle
Komoly kérdés,
Meddig lehet láncot használni ha a lánckerék elhagyása után nem egyenesedik már ki?
tehát kicsit cikk cakk os marad?
szia Fules...
Sziasztok.

Napot mindenkinek.
Most nem ér rá pipi más topicban barangol
Bameg áruld már el miaz ha közben ki fingok és nem tudom meg örökké kisérteni foglak
pipike..mi ez a nagy számolás nálad?
az elméletedet boncolgatjuk az biztos ha a hazzászolásokat nézzük akkor keveslem azt a 105-öt
de te tudod
Maradjunk annyiba, hogy még 105
De ti ehhez túl hülyék vagytok
persze lehet rajtam viccelődni , de majd szemmé váltok ha eljő még 105
Azt veszem észre ugy lennék a könyvelője vagy lehet rafináltkodik ahogy szokott
Haggyad pipinek nem erössége a MATEK
nem értelek igy még csak 963
Megineb@sztam má csak 109
Már csak 111 csak legyek itt