Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyó..egy kalappal majd este ..beszélünk
na pont most indulok kifelé
kicsit vérmesek az orosz nők nem árt otthon résen lenni link
Az ár?!
Még így is jó,mert 2004.07. havi,karcmentes,tele extrával!Qrva jó motor,kentem hazáig!
Sam12..nem ismersz ..mivel párnapja vagyok fenn ..én csak pipifax-ot és Fazit ismerem személyesen és egy kicsit Bogyót
Szia!
Ismerlek?
szia sam12..ez a kép
szia Jimy...ez nem kivételezés ..csak ha mégse jutok le Bogyóhoz De igyekszem,péntek reggelig mindent elrendezni ...
Szevasztok!
Megnéztem a predatort, jó felm más, fődim meg sasoltam a relét, amiről beszéltünk, no problem, pucorásztam meg tisztitottam, minnyá próba. Lemegyek Mohácsra, meg vissza M6 kiváncsi vagyok .Megintt más, ennek a fekete csávonak adtam ,a kopott gumiaim bocsi eksőn!
Az most akkor jó, vagy nem jó?
Ne kivétellezzééé.
szép du-t mkinek ..Bogyó...van egy kis meg lepim
Jó napot Urak!
Hétvégén szerintem én is legurulok Bogyeszék felé!

Jimy,elhoztuk azt a 9-est,szerintem az az ország legjobb állapotú kilencese!
De nem is engedett az 1.1-ből a Pancsító!
NEM!
No, már az összes pályinkát végig kóstoltam amit vinni akarok,
nehéz a döntés.
Csatlakozom az elöttem szolohoz, szintugy anyagi jellegü problémák miatt. Remélem a vénasszonyok nyara tartogat még idénre egy összeröffenést
mi is sajnáljuk .de a hangulat tuti lesz mert ott lesz Pipi aki úgysem bír csöndben lenni 2percnél tovább .
értem sajna hogy nem jöttök
.most nincs rá keret.ez van .majd legközelebb
valjuk be nem akarsz jönni ls kész előre levolt tisztázva az időpont hogy ugy intézze mindenki dolgát,Himi miatt még meg is lett változtatva a lényeg én sajnálom hogy nem jössz FŐDIM
olaj benya lesz de 260 és 290huff nektek tizforint engedmény igy is de piszt
Fazi ..nah akkor veled nem csónakázok
Mint a dunai hajos!
Fazikm ..evezni tudsz?