bocsesz de elvoltunk foglalva a 10-es-el montam Szekinek hogy hivjon fel Jimytől még a számodat is elkértem de már ki voltál kapcsolva na viszed a 10-est kérj álapot le irrást a Szekitől+tudok rá hitelt hivj20 528 1808 persze csak ha komolyan érdekel
Hajóval vitték őket Nekem volt szerencsém kint lenni a délafrikai köztársaságba, pretoria- johanesburgon át bejártam a kalahári sivatagot. Ott a használtautóknak legalább 2 szeres áruk van mint itthon és a műszaki cikkek is drágák. Innen ezek az autók úgy mentek ki, hogy tetőig pakolták őket hifivel, cd lejátszóval, az ajtókat meg leheggesztették(néhány helyen megpötyintették.)
Rengeteg toyotát láttam kint, de csak ebből a fajtából az egyel újabból egy darabot sem láttam Ja és kivétel nélkül mind fehér volt. Bár valószínű ahhoz a klímához nem való egy sötét színű autó...
Egy barátom Mitshu L300-as buszt adott el feketéknek,és szintén Afrikába vitték.Szeretik ezeket a járgányokat vmiért....
Mondjuk nagy bátorságnak tartom elindulni innen Afrikába egy teljesen ismeretlen autóval....
Hátnem Pedig, ha tudtam volna, hogy nem is kell nekik bele, akkor kivehettem volna tartályostúl mindenestül az egészet
Nigériába vitték
Nem is igen lehet már a régifajta hiacéból látni, mert úgy elhordták innen a négerek, mint a daciat a románok...
Képen az eladás pillanata. 2000 benzines, 100 lovas.
750 ezer km-rel még karistólta a 170-et
Kivehettem volna belőlle a gázt mert a vevőnek nem kellett(néger) sőtt azt sem tudta mi az. ugyanannyiért eladhattam volna Sajnos akkor ezt nem tudtam alku nélkül kelt el...
én is örülök me nem hengerfejes béjemwé a reduktor engette be a gázt a vizbe ugy hogy érdeklődnék hogy nincs e valakinek Lovató sima központi szivó reduktorja(elpár)kallódóban és lehetőleg müködő képesen
KorábbaN KELJ AHHOZ FEL jIMY, HOGY LENYOMJÁL...
Sokkal korábban...
Jó reggelt!
1 ső
Rengeteg toyotát láttam kint, de csak ebből a fajtából
Mondjuk nagy bátorságnak tartom elindulni innen Afrikába egy teljesen ismeretlen autóval....
Nigériába vitték
Nem is igen lehet már a régifajta hiacéból látni, mert úgy elhordták innen a négerek, mint a daciat a románok...
Képen az eladás pillanata. 2000 benzines, 100 lovas.
750 ezer km-rel még karistólta a 170-et
Kivehettem volna belőlle a gázt mert a vevőnek nem kellett(néger) sőtt azt sem tudta mi az. ugyanannyiért eladhattam volna