az a baj hogy egyszer már volt javitva nem rég jó sok pinzirt egy 2centis repedés volt az 5. henger kipufogó szelepnél és be dolgozott a vizbe de az látszott de ez hol csinálja hol nem volt nem rég hogy le állitás nál mindig kilökött a tulfojón 1 deci vizet de menet közbe nem------kiderült a kiegyenlitő tartályon bedöglött a légtelenitő szelep most meg a tököm tudja mivan vele
hi!nekem is volt ilyen problémám ,védén kiderült henger hosszában repedt .ahogy elkezdett melegedni tágult a repedés és feltolta a vizet.levették a hengerfejet bekenték valami vegyszerrel a henger falát és kimutatta a repedést
csináltazsd meg a tied Jimyvel,megcsinálja occon oszt gyere le és kitalálunk rá valamit igazsság hogy KP-kéne de tudok segiteni hitelben van 1 cimbim aki el tudja rendezni hivj fel elmagyarázom tudom ha meg látod élőben a vasat ugy is bele bolondulsz
termosztát nélkül meg nem melegszik a kék csikból éppen csak kimegy a mutató de ugye ojankor fojamatosan azt érzékeli hogy hideg a motor mivel hideg is téleg igaza volt Pipinek ugy lett ez összetákolva hogy én marha megvegyem csak a tankja miatt sajnálom meg hogy nem eszi az olajat ja amugy elált az eső
az meg lehet hogy rossz a bekötés mert az elő melegitő vékony csövére volt kötve(ami a pillangó szelephez és az alapjárati motorhoz megy)na ott sem müködött rendesen igy közzékötöttem a fütésnek de feszt le levegósödik meg ha lefagy nincs fütés itt lesz a hiba tudom csak kéne 1 szaki akit nem kell 1 hétig ittatnom mert ingyen megcsinálja és aztán mégsem csinálja esetleg nincs 1 kallódó reduktorod?mert ez körbe szivárog
érdekes, mert ha termosztát nélkül jó, akkor nem kellene, hogy hengerfejes legyen... a reduktornak pedig nem szabad lefagyni akár van termosztát, akár nincs... biztosan rosszul van bekötve a víz rendszerbe, hogy lefagy...
na szokás szerint lemerültem mer ebben a tetves faluban meg állaz élet 7végén nehogy feltudjam tölteni na a lényeg hogy felforr a viz de vannak csövek amik hidegek maradnak,,,,,,vagy termosztát vagy hengerfej mert ha leveszem a kupakot kilöki a vizet de ha kiveszem a termosztátot ugy oké csak nem melegszik fel rendesen igy lefagy a reduktor és nem megy gázzal...............a gáz addig durrogot hogy szét verte a légtömeg mérőt lenne hozzá minden csak unom hogy viszi a pénzt ez a fos összekéne törni vagy felgyujtani........lakás biztositásra ki fizetik
A böszörményi 06-os tizest megvették, szerintem most a tied van a legjobb áron a piacon.
Ha nem egykerekeztek volna vele minden nap, lehet én is megvettem volna, főleg hogy itt volt tőlünk 15 km-re.
Ha nem egykerekeztek volna vele minden nap, lehet én is megvettem volna, főleg hogy itt volt tőlünk 15 km-re.