ezt vágom, innen lesz limó. De ház... az kéne... sehol nem találok olyat hogy kiadó ház jakuzzival és ugye nekem ott kéne a környéken... (Csepelen van 1)
Colos84 ha kész akkor dobol fel képeket ?
Én is ma vettem oilt+szűrőt aztán jövő hónapba K&N szűrő+első gumma +első fékbetét+ha nem küldi perec a rendszám pilácsot akkor ki kell találnom valamit.
Tényleg meg van adva,hogy milyen színű nek kell lennie vagy,hogy milyen kialakittásunak?
Ezt skubizd meg mást nem tudok itt a környékben.
cegmax.hu/auto-motor/autokolcsonzes/fejer
-megye/szekesfehervar/limorent-best-limuzinszolgalat_114
39.html
Az a helyzet hogy gyerekkori haverom most nősül júniusban. És ugye szerveznünk kellene neki egy legénybúcsút. Na mármost ő Székesfehérváron lakik. És arra gondoltunk hogy kibérelnénk egy fasza házat jakuzzival stb, csak valahol ott kellene a közelben hogy a limuzin ne kerüljön fél millába meg közel is legyen azért neki. Gondoltam hátha tudsz nekem valamit ajánlani, vagy telószám vagy akármi.
akko nem vagyok egyedül
Én is ma vettem oilt+szűrőt aztán jövő hónapba K&N szűrő+első gumma +első fékbetét+ha nem küldi perec a rendszám pilácsot akkor ki kell találnom valamit.
Tényleg meg van adva,hogy milyen színű nek kell lennie vagy,hogy milyen kialakittásunak?
cegmax.hu/auto-motor/autokolcsonzes/fejer
-megye/szekesfehervar/limorent-best-limuzinszolgalat_114
39.html