Persze tudom. De hogy érthetőbb legyen a célom, nem az a vérre menő profi stunter akarok lenni aki mindennap 4 órát gyakorol egy üres placcon. Szeretnék pár dolgot elsajátítani, de ha haverok éppen elhívnak egy közös gurulásra akkor oda is megyek.
Beszélgetek msn-en egy sráccal aki ugyan ilyen zx6r-el stuntolt és már az 50 fogas lánckerék is levitte neki a sebességet 200-ra. Ha ráteszek egy 70 fogast akkor talán még 100-t sem megy. Meg akkor lánckerék már tankon ülős 1 keréken körbe körbe forgáshoz való. Olyat pedig én biztos nem fogok csinázni.
Peeter tetszik a vasad, legalább már nem csak nekem van ilyen egyedül ezen a fórumon
jövőre nem, de utána nekem is érik a lánc + lánckerék csere, de én rakatok egy vagy 2 foggal nagyobbat hátulra. Valószínűleg betolom a szervizbe és csinálják meg ott. a Pécsi steelhorse-os fiuk értik a dolgukat
Az lehet, meg jó is, csak engem az zavart, hogy autópályán a 130-as tempó, az a motoron már 140 volt óra szerint. Így meg csak pörögnek bele a meg nem tett kilóméterek. Jó lesz nekem az a gyári.
Sziasztok!
Ezek ZX6R ulesek?
jövőre nem, de utána nekem is érik a lánc + lánckerék csere, de én rakatok egy vagy 2 foggal nagyobbat hátulra. Valószínűleg betolom a szervizbe és csinálják meg ott. a Pécsi steelhorse-os fiuk értik a dolgukat
Csak akkor már most bejelentkezek a szervizbe, mert tavaszra nem lesz kész!
van valami jó híred?