sziasztok!
nos..most 7végén volt a verseny amire építettünk egy pneumatikus hajtású autót.megnyertük a versenyt holnap ha igénylitek írok egy kis élménybeszámolót az időmérőről meg a futamról
na mostmeg alvás,mer mostg értünk haza
üdv
Asszem 2 éve volt itt egy tag, aki supermotorról váltott Ninjára.
Majd miután nem érezte jól magát a Ninján, pár nap mulva vissza is ment supermotyózni....
na de ha kihasználom a sok lovat és küldtem volna neki amit ugye a pöcsköszörűvel nem lehet akkor simán elmentem volna mellette mire befordul és nincs baleset
Elméletileg igen, remélem a gyakorlatban is az lesz. Tegnap meg ma is mentem volna, de a gyerek meg nem ért rá. Bezzeg múltkor meg mikor eső szakadt akkor meg sürgettet menjek már, mért nem megyek.
figyelj én szaros papa tempóval mentem amikor bekanyarodtak elém. a 60 sztem elég lassú (jegyzőkönyvben 50). szal lassan is mehetsz akkor is megvan a baj
Hát ez ilyen, változunk. Inkább közlekedek szaros papa tempóban 90-100-al de azt egész évben, mintsem száguldozzak egy kis ideig majd gyógyulgassak meg motort építgessek.
nos..most 7végén volt a verseny amire építettünk egy pneumatikus hajtású autót.megnyertük a versenyt holnap ha igénylitek írok egy kis élménybeszámolót az időmérőről meg a futamról
na mostmeg alvás,mer mostg értünk haza
üdv
nem szarozott sokat...
Majd miután nem érezte jól magát a Ninján, pár nap mulva vissza is ment supermotyózni....
Csere van?