Itt ülök az orvosnál! Magyon lebetegedtem! Fáj a torkom meg minden! Depa dokinéni még is a gojóimmal kezdi a vizsgálatot! Most meg adott egy gyógyszert. Kéket. Egy fél órára ki kell ülnöm a váróba! Aztán szólítanak és több órás beavatkozáson esek át! Több doktornéni is jelen lesz! Félek
A billentyűzeteden kell lennie egy Print Screen gombnak a jobb felső részen. Ha azt megnyomod akkor rögzíti a monitoron lévő képet. Utána Start menű-Kellékek-Paint. Ott egy üres lap fogad. Megeresed a a fejlécben a beillesztést és rákattintasz. Egyből behelyezi a képet. Utána mentés másként de arra figyelj, hogy JPEG-be mentsd el.
Ja és egyszerre három kategóriában biztos könyebb nyerni. Kíváncs vagyok mondjuk Rossi mit alkotott volna amikor Daijiro Katho (Isten nyugosztalja) ment 250-ben.
barichello és massa sem hülyegyerekek....és lehet hogy ugynannyi ellenfele volt,csak akkor tudás és akarásbeli különbség volt köztük hogy fel sem tünt hogy a többiek is tudnak autót vezetni
Én azt mondom nem mindig az a legjobb akinek a legtöbb címe van. Pl. sztem Rossi is jobb mint Agostini mert akkor még egyszerre elindulhattál 3 kategóriában is
feles ezen vitatkozni! Motogp-be is enyi erővel Rossi sincs sehol! Agostini jobb volt nála! Hülyeség az egész változtanti nem tudsz rajt! Így lett és ettől lettek mind nagyon jó versenyzők!
a 94 Benetton a 2. legjobb kocsi volt a Williams után. De ne felejtsük el hogy Sumi 91 óta versenyzett és Hill pedig 94ben kezdett tehát zöldfülű volt. és a végén csak 1 ponttal maradt le amikor Sumi szabálytalankodott vele szemben és kilökte.
95ben pedig megnyerték a konstruktőri kupát is tehát a legjobb kocsi volt.
Az a Benetton az akkori williams-hez képest egy rossz autó volt! De szenzációsan ment, lehet a Spa-ba is véletlenül nyert vele a 16. helyről!
De tudatom, hogy nem szeretem Sumit, de elismerem!
http://www.sportmotor.hu/motor...
95ben pedig megnyerték a konstruktőri kupát is tehát a legjobb kocsi volt.
De tudatom, hogy nem szeretem Sumit, de elismerem!