Sziasztok!
Szereném segítségeteket kérni!
A motoromban egyszercsak furcsa zajokra lettem figyelmes.
Ugyanolyan hangja van,mint a videón.
2005 ZX10R
Az esetetet megelőzően több napja különös égett szagot éreztem megállásoknál, ami nem tudom, hogy összefügg-e vele, illetve honnan ered. Egykerekezésből is kijutott neki bőven a napokban, majd szinte egyik pillanatról a másikra elment az ereje. Végül menet közben hallottam valami szokatlant a blokk felől. Üresbe téve levettem a gyújtást, így gurultam tovább a láncra gyanakodva, majd mikor menet közben újra beindítottam előjött ez az őrült kereplés a blokkból.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez és milyen magasra rúg a javítási költség?
Írnak láncfeszítőt, szelepeket, kuplungkosarat de nem találgatni szeretnék, hanem tanácsot kapni attól aki ért hozzá.
Köszönöm előre is! Üdv!
Sziasztok!
Amikor ráadom a gyújtást,miért jön ki a kulcs a gyújtáskapcsolóból?
A barátomnak is ugyan ez a motorja van,(2004 zx10r)neki nem jön ki.
Mi lehet a baj?
Nem. Folyadékok gondolom egyértelmű hiszen a fékfolyadékot alapból két évente, az olajat meg évente kell cserélni akkor is ha nem használod.
A telószimering meg a sok állástól kiszárad (nem mozgatják nem kap kenést a futóműolajból) és ilyenkor az első nagyobb terhelésnél néha eldurran. De ez sem szükségszerű csak előfordul.
Az enyémen nem durrant el sőt most is a gyári szimering van benne.
Srácok!
Van egy 525-ös láncszettem, ha valaki cserélni szeretne.
1000-nél vették le, egy új Ninján volt.
17x43 fogas lanckerekekkel és patentszemmel.
Ir ár: 35 e ft (Budapesten)
Ps: sokszor egy jó lánc kerül ennyibe.
Üdv: Peti
06304690332
De feltettem az alkatrészes oldalra is. Ott van kép róla.
Senki nem jós, ezért csak ha belenéznek, akkor tudnak pontos hibát mondani. Jobb és bal oldala szétkap, és megnéz.