Ha ott leszek miből tudom megállaptani hogy az egész motor 03-as vagy csak a lengővilla? vázba vagyvalamibe bele van ütve? a másik hogy mennyire akrapovic ez a dob rajta?
Képek alapján ez nem 2004-es hanem 2003-as.
Gyári hibáról nem tudok hogy lenne.
Én azt ajánlom hogy vigyél magaddal valakit aki ért hozzá vagy akinek már volt valamilyen krossz gépe.
Csáó!
Motor vásárlás előtt állok, 2004-es kx 250ről van szó, tud valaki segíteni hogy mire kell figyelni ennél az évjáratnál meg típusnál, gyári hibák ilyesmi?
Nincs egy kawás ismerősöm se, 0 a tapasztalat.
Üdv mindenkinek. 1999-es kawasaki kx80-as motorom van, de a kiskerekű változat.Elől17" hátul14"-os kerekek.Találtam bontva nagy kerekeket kx80-hoz de nem egy az évjárat, nem eggyezik a tengelyméret.250km-re vagyok a kerekektől tehát még a (bepróbálom se egyszerű).Csinált már valaki ilyen cserét?Van benne lehetőség? Üdv:Krisztián
Hello.A Zsibvásár.hu-n van feltéve kdx125 és250 hátsó nyerge 3500ért.Nézd meg,hátha passzol valamelyik a tiédre.Polgárdi motorbontó,a tag nagyon korrekt.
Eladó kx 125 bontott henger hengerfejjel és egy bontott főtengely. tökéletes állapotban. adok mellé egy szétszedett főtengelyt pluszba( ennek csak egy alsó tűgörgő kell) 89-92 ig használhatók. egyben az összes 15 ezer. postázni tudom. képeket kérésre adok.
Hello ! Igen a Kawasaki az lapkás szelephézag rendszerú ! nem nehéz szelephézagot mérni rajta!(cserélni meg a lapkákat nem igazán kell mert ez nem tud elállítodni mint a csavaros)
A husaberg az inkább nem fejezem ki, hogy milyen volt :D! Elég annyit hogy ami mozog a blokkjában azt mindent kikellett cserélni ! Meg annak csavaral lehet állítani a szelephézagot! A Kawasaki egy nagyon megbízhato ! Nagyon szeretem , bátran merem ajánlani ! Szerelő vagyok és pár motort csináltam már de elhieted, hogy álltalába ktm-husaberg hondát szerelek !
Köszi a választ! még annyit , hogy korongos a szelep hézag ugye? nem olyan mint a ktm-é , csavarhúzós lapkás! nehéz hézagot állitani? mert lapkásat nem! látom a képen, volt Husaberged na annak is lapkás azzal mi volt a gond mert a kép alá azt írtad azt hiszem, hogy nem vált be!
A 2004-esé nem ilyen!
Jönnek velem olyanok, csak mindenki KTM-es...
Gyári hibáról nem tudok hogy lenne.
Én azt ajánlom hogy vigyél magaddal valakit aki ért hozzá vagy akinek már volt valamilyen krossz gépe.
ára 15.000 ft
posta is megoldható!
tel:06307316232
Motor vásárlás előtt állok, 2004-es kx 250ről van szó, tud valaki segíteni hogy mire kell figyelni ennél az évjáratnál meg típusnál, gyári hibák ilyesmi?
Nincs egy kawás ismerősöm se, 0 a tapasztalat.
Keveréknek meg motul 710-es
A husaberg az inkább nem fejezem ki, hogy milyen volt :D! Elég annyit hogy ami mozog a blokkjában azt mindent kikellett cserélni ! Meg annak csavaral lehet állítani a szelephézagot! A Kawasaki egy nagyon megbízhato ! Nagyon szeretem , bátran merem ajánlani ! Szerelő vagyok és pár motort csináltam már de elhieted, hogy álltalába ktm-husaberg hondát szerelek !