hello mindenki egy olyan kérdésem lenne hogy esetleg valaki le tudná írni hogy hogyan kel be álitani a power szelepet?
esetleg elég neki egy pucolás?
azt csinálja a motor mikor megyek vele és pl. gyorsitás közben bele csipek a kuplungba hogy hamarab érje el a kelö fordulatot akkor meg torpanik egy nagyobb piklanatra.
ienkor mi a teendö
A kx 85 olyan motor mint a bicikliben a háromnegyedes. Kb 12-16 év között tökéletes. 28le körül mozog és igen pörgős olyan mint 25-ös és ugyanugy üzemórás! A fordulat miatt a szerviz intervalluma kb mint 125-ösé!
Szia, köszönöm a válaszod. Megkérhetnélek arra hogy a lánckerék tengelyén lévő középső (3.) fogaskerékről küldesz fotót amikor nincs a tengelyen! Mivel a kuplung tengely az biztos nem kompatibilis az enyémmel, viszont a lánckerék tengely ugyanannak tűnik csakhát így nem látni teljesen a fogaskereket rajta. Érdekel a váltó az általad kínált 12eft-ért ha ez a fogaskerék ugyanaz mint az enyém (mivel csak emiatt venném meg).
Előre is köszönök mindent!
Sziasztok :)
A mostani kérdésem igaz nem ebbe a csoprotba való mert ide Kawasaki KX 125 kérdések válaszok jönnek.De máshol nem tudom meg kérdezni csak itt,hogy a Kawasaki KX 85 az mekkora a magassága?Szélessége?Üzemórás?Jól bírja a pályákat?Gyerek motor?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Szia, nekem egy darab váltó fogaskerék kellene KX 250 1989-hez, a tengely láthatóan másabb mint az enyém viszont lehet ez az egy fogaskerék megegyezik és ha egyáltalán megbontod a váltót eladásra.
Szia, tudok ülést adni neked ha érdekel 3500ft-ért!
KDX 125-é volt de ugyanaz kell erre a KX 125-re is!
Hétvégén tudok képet küldeni róla ha megfelel írj: kawasakikdx@citromail.hu-ra és küldöm majd a fotókat az e-mailedre hétvégén.
Postázom is.
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt itt mindent megtalálsz a kx 125-ről robbantott ábrákon.
Üdv! a mai napon hozzá jutottam ehhez a motorhoz! és ülést szeretnék rá venni esetleg tudtok e nekem ebben segíteni?és hogy ezeknél a motoroknál ülés a légszűrő ház teteje?
esetleg elég neki egy pucolás?
azt csinálja a motor mikor megyek vele és pl. gyorsitás közben bele csipek a kuplungba hogy hamarab érje el a kelö fordulatot akkor meg torpanik egy nagyobb piklanatra.
ienkor mi a teendö