Olvass visszább, ajánlottam egy srácot pár hete itt a fórumon. Ez eddig hirtelen olyan 20K alsóhangon. Nekem 45-be most jön az új blokk... ugyan így jártam mint te, csak én nem hajtottam mint állat, hanem a figura akitől vettem fordítva rakta be a termosztátot. 57K-nál abbahagytam a számolást, inkább egy bontott blokk. Persze ez is reckír...
hát hajtottam szokás szerint és egyszer csak be ált minden szét szedtük és ez a látvány fogadott minket. Aki szerelte régebben az tette bele a dugót és használt tűgörgőt tett bele az meg szét szált és nem bírta a 11etres fordulatot
Nem tudom megegyezik-e az NS-1 kezelőszerveivel. Egyébként nekem a festés miatt nem fért be a helyekre, minimális reszeléssel, viszont jó! De ha túlzásba esel lötyögni fog!
Mekkora a belső átmérője? Az is jó, ha linkeled az oldalát nagyvason!:) (NSR-re nekem pont 14-es kell, mert úgy kaptam, hogy 18-43, ami eléggé... Erőlködős.)
Sziasztok,
Ki mit ajánlana hajtókar + dugó szett ügyben? Hol mit érdemes megvenni? Vagy menjek a hondához?
Összetört a felsőtűgörgőm, most annyira nem vagyok boldog.
Egy alapméretes henger is érdekelne (vagy alap közeli) ha dugód is van az szuper de "RAM" márka kizárt.
Nem tudom, hogy kompatibilisek-e az alkatrészek, de ha valakit érdekel, akkor maradt NS125F bontásból néhány alkatrész:
- komplett hűtő
- légszűrőház
- taposók (első + hátsó)
- ülés (kicsit szakadt)
- komplett kipufogó
- fordulatszámmérő blokk
- műszerfaltartó konzol
- km/h blokk spirállal (csúnya számlappal, törött mutatóval)
Árak megegyezés szerint! Természetesen minden alkatrészről küldök képet e-mailben. Érdeklődni a streetfighters@mailbox.hu címen lehet!
Néhány kép az alkatrészekről:
Érdekelne a henger hány köbcentis? Mennyibe kerül?
Ez:
http://motorwebaruhaz.hu/catal...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
http://motoroswebaruhaz.hu/
spd...
Nem tudom megegyezik-e az NS-1 kezelőszerveivel. Egyébként nekem a festés miatt nem fért be a helyekre, minimális reszeléssel, viszont jó! De ha túlzásba esel lötyögni fog!
KÖSZI!:))
Valaki meg tudná mondani, hogy az nsr50-re fel lehet tenni a 80-as hengert simán, vagy maratni kell?
Erről van szó
(+250 Ft lenne s posta sima mezei levélben.)
Ki mit ajánlana hajtókar + dugó szett ügyben? Hol mit érdemes megvenni? Vagy menjek a hondához?
Összetört a felsőtűgörgőm, most annyira nem vagyok boldog.
Egy alapméretes henger is érdekelne (vagy alap közeli) ha dugód is van az szuper de "RAM" márka kizárt.
De bőven elég a 15-ös elsőre, így ez nekem nem kell.
890 Ft volt! Tehát teljesen új, be sem volt szerelve!
Nem tudom, hogy kompatibilisek-e az alkatrészek, de ha valakit érdekel, akkor maradt NS125F bontásból néhány alkatrész:
- komplett hűtő
- légszűrőház
- taposók (első + hátsó)
- ülés (kicsit szakadt)
- komplett kipufogó
- fordulatszámmérő blokk
- műszerfaltartó konzol
- km/h blokk spirállal (csúnya számlappal, törött mutatóval)
Árak megegyezés szerint! Természetesen minden alkatrészről küldök képet e-mailben. Érdeklődni a streetfighters@mailbox.hu címen lehet!
Néhány kép az alkatrészekről: