Helló! Két dolog lehet, vagy a féktárcsa, vagy az első gumi... Egyébként igen, hallottam már ilyenről, ott az első gumi volt a ludas.
Ha ezek közül egyik sem, akkor hagyj fel a CBR-rel való crossmotorozással és húzd neki inkább aszfalton
Hi Mindenki!
Gyors kérdésem lenne?! Hallottatok vagy volt-e már olyan hibajelenség nálatok: erősebb fékezésnél nagyon beráz a motor eleje....! Elvileg nem ütöttem meg a tárcsát soha , hogy elvetemedjen....
'07-es 600 rr ről van szó.
Válaszokat előre is köszönöm! ;)
Túúúdom-túúúdom, régen is ezt mondtad
De mielőtt ezt megtennéd, húzz neki egy kövéret itt a főutcán, én meg integetek neked Mint 2011-ben, mikor gyakran jártál keresztül, csodás ki városomon...
Herzliche Gratulation dazu! Én csak műkedvelőként és benzintyúkként imádom a Ducatikat, de ha valaha megválnék az RR-től, akkor egy fehér 848-at vennék. Atya anno majdnem el is csábított a DiBoscóban... , de én ellenálltam Mióta építgeted egyébként?
Egy jó kis KPM mindig jó! Nekem is lesz...
FG-vel egy húron pendültünk már a múltban is Néha nem tudom azonban, hogy ez áldás vagy inkább átok?!
A lényeg Dzsordzsi, hogy idén kell mennünk! Felőlem piros hó is eshet, de már elegem van, h 4 éve volt az utsó CBR Klub tali
Te már Ducatival jössz?
A CAT rendszámok már használatban vannak....úgy 20éve félek, a 021-est nem tették félre neked
Javaslom pl a ZED021-et
Nem felvágás. Azt akartam előrevetíteni(márpedig vetíteni tudok...) hogy ennek mennyivel brutálisabb hangja van
Ha ezek közül egyik sem, akkor hagyj fel a CBR-rel való crossmotorozással és húzd neki inkább aszfalton