Cala, csak most kapcsolok... te engem (is) jellemeztél a macska leírással?
Annyira mennék már Regécre, el is terveztem, hogy fogok indulni útközben megálló az M3-ason, aztán most már tényleg be is megyek Vizsolyba(kulturális program). Remélem a szamár ismét ott fog állni a hajtűkanyarban Fonyban
Dzsordzsó, addigra lesz valami az olaszból?
Azt hittem motort vettél, nem puzzlet
Na jó, bennhatóan ismerem a Ducatik lélektanát, szóval csak finoman, óvatosan, ne hajtson a munka, se semmilyen talján és mindig tarts közben sziesztát Akkor kb. úgy fogsz dolgozni, mint az olaszok és a motor megérzi, hogy ismerős mentalitás és szellemiség veszi körül
Figyi!
Mivel kék a gép hátulja tökéletesen megy hozzá a kék kombinációjú ruha. Ráadásul neked az oldal csíkok is kékek.
Nekem 2 cuccom van mindegyik kék-ezüst- fekete-fehér.
Nézd meg a profilomon. Mások elmondása szerint jó az összhang.
Ezt a szint meg minden márkában találsz,azt csá!
Szevasztok.vettem egy cbr 900rr-t.1992-es évjáratú.az lenne a kérdésem,hogy erdemes venni rá 17-es első kereket? Mert elég nehéz szerezni hozzá 16-os gumit.melyik fajtájú felni lenne Jó hozzá.előre is köszönöm a válaszokat.
én konkrétan egeri is vagyok:)
de nem kedvelem az ilyen szervezet túrákat vagy mik ezek ,úgyhogy tuti,hogy nem voltam ott
Bár lehet,hogy ezzel a motorral ott voltak,mer a nyáron vettem csak.De nem hiszem..
Nem kell ezt a kerdest tulmisztifikalni.
Odamesz, felprobalsz nehanyat, amelyik tetszik, azt megveszed es kalap-kabat.
Nagyon szart ugysem arulnanak, na meg ha elolvasod a borruharol, hogy 1,2-1,4mm marha-/kenguruborbol (bar 150K-ert kengurut nem kapsz) keszult, perforalt hipoallergen belessel, kiveheto es cserelheto lagy, utesre kemenyedo protektorokkal, blablabla. Ezzel beljebb vagy?
Legyen kenyelmes, passzoljon a meret, jojjon be a dizajn, aztan ennyi. Azon nem erdemes gondolkodni, hogy mit, meg hogyan fog megvedeni, mert ezekrol megoszlik a tapasztalat.
Estem mar 10 forintos "teszko" kategorias ruhaban es tette a dolgat es hallottam egy ismerosom ismerosenek a szomszedjanak a nagyapjatol, hogy a 100ezer fifililimiliard urdollarba kerulo borruhaja szetrepedt a picsajan egy csuszas miatt
A lenyeg, hogy amikor csuszol az aszfalton, akkor ne a te borod kopjon.
Annyira mennék már Regécre, el is terveztem, hogy fogok indulni útközben megálló az M3-ason, aztán most már tényleg be is megyek Vizsolyba(kulturális program). Remélem a szamár ismét ott fog állni a hajtűkanyarban Fonyban
Dzsordzsó, addigra lesz valami az olaszból?