Kérdés/kérés a következő: Van-e valakinek tapasztalata, hogy a CBR-re milyen szélesebbgumitípusok, méretek valóak??
Esetleg befolyásolja a menetstabilitást egy 120,130-as szélességű hátsó gumi?
És előre mekkorát lehet max. feltenni? 90,100-asat ???
Aki tudja vagy hallott ilyen dolgokról az kérem válaszoljon !!!!!!!!!
Nem, dehogy is!
Mi úgyis frissítgetni fogjuk a tárat a honlapomunk, úgyhogy nyugodtan lehet sokszorosítani. Mondjuk nem a legjobb képek, mivel én szoktam fotózni, s nem vagyok egy fotós, de asszem amatör szinten elmegy...
Mivel 4 ütemű, ezért az egész fordulatszámtartományban arányosan a fordulat növekedésével egyenletesen nő a teljesítménye!De úgy 3500-tól lehet jobbakat gyorsítani és 600-től sportosan gyorsítani !!!
De akár 2000-es fordulaton is lehet pötyögni, mert nem köpi be a gyertyát(mivel 4 ütemű) !!!
Azt értem de mondjuk nemhiszem hogy hatosba háromezérnél ha húzol egy nagy gázt akkor leszab a kormányról. Én arra értem ahol már dinamikusan lehet vele közlekedni.
amúgy gondolom ezt már ezerszer leartál mások is, de a Honda nem azért csinálta ezt a mocit mert ő akarta a leggyorsabb legjobb 125-öst piacra dobni hanem mert baromi olcsó és elnyűhetetlen, szerintem ezért veszik sokan...
Amúgy van egy bölcs és igaz mondás!
Minden motor(és nem csak motorra)nagyon jó és mégsem!
Ha egy motort veszel ma, az nembiztos, hogy pl.: 5 év múlva ugyanúgy fogol gondolkodni rólla mint ma! mert lessznek sokkal jobbak, és akkor úgymond ez a motor sem lessz jó már neked!
Úgyhogy
Minden ami jó, az rossz is valahol!
És ez igaz fordítva is!
Esetleg befolyásolja a menetstabilitást egy 120,130-as szélességű hátsó gumi?
És előre mekkorát lehet max. feltenni? 90,100-asat ???
Aki tudja vagy hallott ilyen dolgokról az kérem válaszoljon !!!!!!!!!