Most hoztam el a fényezötöl a cuccost!
Hát gyermekeim?!Mindenkinek csak ajánlani tudom az embeert!Gyors,pontos,és gyönyörüen dolgozik!Ijet még nemis láttam!
Egyszerüen elvagyok ragadtatatva a munkájátol!Külön kérés nélkül megcsinálltatta,és felmatricázta az idomokat,meg a tankot!Tiszta gyárira!Ugyhogy ha valakinek motorfényezö kell,hivjon,és adom a számát!
Szép jó napot helóka!
Szép motoros idő van!
Ki is vittem az Mz-t az utcánkba. És minden ház elé
szép köröket rajzoltam. Csak hogy érezzék a szomszédok a törődést!
Én vótam nála a héten , de nem láttam ott csak 2 drz-t+ pár pocketet. Azokhoz meg elég egy krova készlet + 1 csavarnyuzó.
Azt mondja mindig, hogy a , Peti mindig suzukizott, ugyhogy Ő is csak ahoz ért+ ahoz vannak szerszámai. Aztán+ lehet h csak duma hogy ne zaklassuk!
Akit érdekel,azoknak irom!ZRX-Rudi,azt mondta zongorázzam le én,ha lehet,mert ö nemjönne szivesen az emlékek miatt!
Ha elegen jelentkeznek,akkor a társaság kedvéért nekidurálom magam!
Tehát mivel rámhagyományozta a tura szervezését,Janival felfogom venni a kapcsolatot,és minden informáciot(ami érdekelhet minket) kiszedek belöle!
jelentkezni csakis a motorozz.hu-n jooobarátok topic
Most hoztam el a fényezötöl a cuccost!
Hát gyermekeim?!Mindenkinek csak ajánlani tudom az embeert!Gyors,pontos,és gyönyörüen dolgozik!Ijet még nemis láttam!
Egyszerüen elvagyok ragadtatatva a munkájátol!Külön kérés nélkül megcsinálltatta,és felmatricázta az idomokat,meg a tankot!Tiszta gyárira!Ugyhogy ha valakinek motorfényezö kell,hivjon,és adom a számát!