múltkor is így jártam elindultam aztán út közben leállt,akkor a szűrő volt tele,most a szűrőt látom tiszta belülről,az ác viszont nem tol semmit:)megy de fordulatra fullad ,gondolom ami tud folyni az kevés nagyobb fordulathoz.
mai motorozásom megint kudarcba fulladt,megint benzin probléma.
Ha lehúzom a karbisor fele menő benzincsövet akkor az ac-nak nyomni kellene a benzint ahogy önindítózom nem?itt még csak nem is folydogál!múltkor azt hittem szűrő de ezek szerint az ac rendetlenkedik,holnap a körmére nézek.
Na közel a cél. Következő a gond minden szépen megy csak éppen valami az elektronikával nem ok
Azt csinálja hogyha sebességbe teszem akkor elmegy az áram..... mindenhonnan. az ÁC melegszik, és az indító relé is.
Nem az amper számmal van a baj mert gyárilag 7ah a cb1-é meg azt hiszem 11ah.És azzal is 3-4 indítózás után már lassan teker de a cb1 még utána is teker mint állat.szerintem valami vezetékkel lehet a baj.korrodált vagy törött és rossz a kontakt vagy valami ilyesmi.kocsi aksiról nincs gond ott tekeri rendesen bár az 55ah azzal muszáj is.
Na ma is szerelgettem.cb1 pöcre indúl.már csak a két oldalsó takarót kell visszarakni.meg a kilóméter spirált.vtr-t is teljesen összeraktam.holnap benzin beleés mehet a próba.az vsak kocsi aksiról indul.cb1 aksija sem bìrja rendesen pörgrtni.valamiért akkora az áramfelvétele mint állat.sajnos nem látni benne semmit.tiszta könnyen jár.
Haljatok bazz most lehet hogy én vagyok a hülye de hívtam egy pár céget az ülés áthúzás miatt mert nagyon tropa szegény... Ezt a választ kaptam két helyről:
"Mi csak régi motorülések felújításával foglalkozunk"
Szerintetek?
Egy másik kérdés hogy megtudnám én is csinálni otthon?
Mert anyum varrónő neki vennék anyagot megvarrja a cuccot én meg összerakom. Vajon menne?
Ha lehúzom a karbisor fele menő benzincsövet akkor az ac-nak nyomni kellene a benzint ahogy önindítózom nem?itt még csak nem is folydogál!múltkor azt hittem szűrő de ezek szerint az ac rendetlenkedik,holnap a körmére nézek.
Azt csinálja hogyha sebességbe teszem akkor elmegy az áram..... mindenhonnan. az ÁC melegszik, és az indító relé is.
Mi lehet a baj ?
Vagy neked van végzettséged ehhez?
Köszi
"Mi csak régi motorülések felújításával foglalkozunk"
Szerintetek?
Egy másik kérdés hogy megtudnám én is csinálni otthon?
Mert anyum varrónő neki vennék anyagot megvarrja a cuccot én meg összerakom. Vajon menne?