Ez a legértelmesebb amit találtam.Egyiken látszanak a színek.Lehet szemezgetni.Ha beindítod mondjuk kocsiról és jó a generátor akkor pár perc alatt feltölti az aksiját.
természetes jam azt én is néztem hogy kicsit kevés a skála de nekem az m1
A sebességet mutassa nekem az a lényeg. De am nem rosz én is meglepőrdetm egész normális minőségű meg a gyártó a motorhoz kalibrálja neked.
Van.már találtam egyet ebayon amihez kirakták a bekötési útmutatót.de most nem tudom neked megkeresni.kevés ideig van órázva.mindig pirosba lesz.és nincs rajta vízhőfok
Jam és itt van egy kép a műszerfalról... Már csak azt kellene tudni hogy melyik kábel melyik a motoron mert az óra kábeleit tudom... Valakinek segédlete van esetleg?
Vagyok vagyok csak tegnap sajnos nem tudtam az egyetemről elsunnyogni, ma meg a 4-es metróban lesz mentési meg beavatkozási gyakorlatunk. Szóval nem tom hogy ma meg tom e csinálni.... de amint meglesz írok.
Ezt csak ebayről.csávò nagyon drágán adja.ennek műanyag a belseje.kb 2 hete rsltam fel havernak ilyet.nem kell izgulni mert minuszosra vannak csinálva.leszopod magad mire felkinlódod
harley74--- Egy jó tipp, amit én szoktam, hogy ha van otthon folyékony szappanod, akkor azzal szépen felcsúsztatod az kb 1 nap alatt elveszíti a nedvesség tartalmát, és odaragasztja. De csak annyira hogy le is tudod szedni.
A sebességet mutassa nekem az a lényeg. De am nem rosz én is meglepőrdetm egész normális minőségű meg a gyártó a motorhoz kalibrálja neked.
kérdeztem pár dolgot, mire közölte hogy vegyek máshol markolatot.
kapja be akkor.
hol lehet olcsón féktárcsát venni?
link
mert a gumi markolatok állandóan elforog.