Sziasztok!
Van egy Honda NSR 125F 1989-es évjáratú vasam.
Olyan probléma merült fel, hogy ha a motor üzemi hőfokon van, és ha alapjáratról szeretném hirtelen felpörgetni, akkor elkezd fulladni.
Valószínűleg karburátornál van valami hiba, mert más okok miatt dugattyút kellett cserélnem, meg honoltatni a hengert, ezért kompresszió van, szimeringeket szemügyre vettem ránézésre jónak tűnnek, nem eresztenek.
Ezért szeretném azoknak a segítségét kérni, akik tudnak mindent és értenek a Dellorto PHBH 28FS típusú karburátorhoz.
Köszönöm előre is a segítséget :)
Köszönöm választ a Karburátorra és a Fékre!Most meg feltennék egy olyan kérdést hogy a Dellorto BHBH 28-Fs karburátor alapjárat csavarja mennyi tekerést kell tenni neki az ideális alapjárathoz?Teljesen betekert állapotból hányat kell tekerni és mi az ideális alapjárat fordulatszáma?Előre is köszönöm a választ!
bontot alkatrészek eladók ..2db nsr van bontva
érdeklődni csak telefonon 06304053450
Van egy Honda NSR 125F 1989-es évjáratú vasam.
Olyan probléma merült fel, hogy ha a motor üzemi hőfokon van, és ha alapjáratról szeretném hirtelen felpörgetni, akkor elkezd fulladni.
Valószínűleg karburátornál van valami hiba, mert más okok miatt dugattyút kellett cserélnem, meg honoltatni a hengert, ezért kompresszió van, szimeringeket szemügyre vettem ránézésre jónak tűnnek, nem eresztenek.
Ezért szeretném azoknak a segítségét kérni, akik tudnak mindent és értenek a Dellorto PHBH 28FS típusú karburátorhoz.
Köszönöm előre is a segítséget :)
megfelelő gyertya, karburálás és kompresszió kérdése az egész
Bár régebben tanúból lettem gyanúsított egy ügyben.