jaja hát egyértelmű hogy nem a 3000 ft-os noname-t akarom ha már veszek, csak azért 55ezer is sok érte sztem. bár bukókra is azt szokták ugye mondani hogy olyat vegyél amennyit a fejed ér..
akciók? akkor lehet meglesem mégegyszer most épp nincs lázam lehet így többet látok
Megvannak a jegyeim, mostmár elgondolkozom rajta, hogy kimenjek-e .
Mindenesetre a felvonulást tuti kihagyom .
Vmit bedobok a közösbe a pultból, csak még nemtom, mi legyen az .
gege, ti jöttök felvonulásra? ezer éve nem láttalak titeket
monjduk kb motoron is ennyi ideje ültem rohadt élet nekem még csak most fog kezdődni a szezon
Naná, hogy jó vétel volt....csak az van, hogy ha kimész, akkor bele kell kalkulálnod az üzemanyagot, csak eszel egy jó wurstkäsebrötchen-t (legalábbis, mi mindig szoktunk) iszol egy kólát....viszont minden más nagyon drága volt most és vmi. miatt felére zsugorodott az árukészlet.
Hi!Én semminek az értékesítésével nem foglalkozom, az egy dolog, hogy néha beesik ez-az, mert sok embert ismerek....
Annyit tudok mondani, hoyg 2 hete vettünk egy haveromnak, Spyke-t, Ausztriában, Wiener Neustadt-ban, a Bike Expert-ben...az éppen jó áron volt, asszem 89 Euro-ért volt, és tán 74-ért hoztuk el....
hali ex esetleg valami jóminőségű gerincvédők "értékesítésével" nem foglalkozol? kellene már egy mert ezen meg magán a bőrruhán kívül már mindenemet lecserétem jobb minőségűre
sajna méretet nem tok mondani mert még nem volt soha ilyen protektorom
ITTENE
akciók? akkor lehet meglesem mégegyszer most épp nincs lázam lehet így többet látok
Mindenesetre a felvonulást tuti kihagyom .
Vmit bedobok a közösbe a pultból, csak még nemtom, mi legyen az .
Mindenesetre akkor biztos láttad, hogy most akcióban vannak a gerincvédők .
Ha nem láttad, nézd meg mégegyszer .
monjduk kb motoron is ennyi ideje ültem rohadt élet nekem még csak most fog kezdődni a szezon
lehet én is kinézek louisba,meg a többi helyre ami a környékén van
tudom azért is írtam így " "
azért 74 júróért biztos jó vétel volt, hát nemtom akkor milegyen majd kitalálok valamit
Annyit tudok mondani, hoyg 2 hete vettünk egy haveromnak, Spyke-t, Ausztriában, Wiener Neustadt-ban, a Bike Expert-ben...az éppen jó áron volt, asszem 89 Euro-ért volt, és tán 74-ért hoztuk el....
Nagyjábol szerintem te vagy a másik véglet!
sajna méretet nem tok mondani mert még nem volt soha ilyen protektorom
nem keveset kellett visszaolvasnom tegnap este óta
Most meg mán itthon...ölég volt mára..