Sztem ez összetettebb kérdés....mi van akkor, ha az új ZX10-es összekerül mondjuk a Vámosi család (apuka vagy fia) rommáyoshimuratuningolt gixerével?Akkor is aláz szted?
Szerintem nem ez dönti el, hogy jobb-e...
Én a 2003-as R6-al aláztam a K6-7-8 gixer600-kat, a 2008-as R6R-t, a 2006-2007 cbr600-akat és 2008-as ZX6R-t....akkor a 2003-as R6 jobb, mint, amiket felsoroltam?
Oks, igazad van, mindenben.
Azt veszel, ami neked tetszik.Ebbe nincs másnak beleszólása.
A 24 órás Le Mans nem releváns.
Az nem a motoron múlik.Illetve pontosítok, kevésbé azon.
Persze az kell hozzá, hogy a motor egyáltalán kibírja, hogy 24 órán keresztül gyilkolják.De azt más motor is kibírja, nem csak egy Kawa...
A többi már nem a motor.
kezdődik......
na szoval nem vagyok elvakult!csak nagyon szeretem őket attól én még felülök más motorra meg más motort is szépnek meg kurva jónak tartok! amugy meg a 600 kawák nagyon jo eredményt érnek el versenyeken és a 24 órás le mans-t is megnyerték!
persze egyiksem egy halálosztó gép mint a K8-as gixxer vagy a ducati 212 lovas RR-je de én ilyen szutykossan meg szarul is szeretem a kawákat és nem is vennék mást!
Olyan ez mint az olasz motorok.Ha nem jó,ráfogjuk hogy csak azért mert lelke van,és akkor szeretni kell stb stb
egyébként egy 1098at megmozgatnék
hétköznapi embereknek nem csinál a duci tesztnapot mint pl a honda?
Szerintem nem ez dönti el, hogy jobb-e...
Én a 2003-as R6-al aláztam a K6-7-8 gixer600-kat, a 2008-as R6R-t, a 2006-2007 cbr600-akat és 2008-as ZX6R-t....akkor a 2003-as R6 jobb, mint, amiket felsoroltam?
Mer' ZŐŐŐD . A kisgyerekek is a színes dolgokat kedvelik... aztán idővel kinövik .
valakinek van kedve legurulni a balcsira mostanában?
bár most jobban foglalkoztat az ejtőernyő
sajnos a bázisugráshoz kell 300 ejtőernyős
Azt veszel, ami neked tetszik.Ebbe nincs másnak beleszólása.
A 24 órás Le Mans nem releváns.
Az nem a motoron múlik.Illetve pontosítok, kevésbé azon.
Persze az kell hozzá, hogy a motor egyáltalán kibírja, hogy 24 órán keresztül gyilkolják.De azt más motor is kibírja, nem csak egy Kawa...
A többi már nem a motor.
Viszont a Tisza tavon lehet jet ski-zni, a Balatonon nem.
Nem tudás sorrendben kapják és én sem "hivatalosan" kapom.
Helyzet?
na szoval nem vagyok elvakult!csak nagyon szeretem őket attól én még felülök más motorra meg más motort is szépnek meg kurva jónak tartok! amugy meg a 600 kawák nagyon jo eredményt érnek el versenyeken és a 24 órás le mans-t is megnyerték!
persze egyiksem egy halálosztó gép mint a K8-as gixxer vagy a ducati 212 lovas RR-je de én ilyen szutykossan meg szarul is szeretem a kawákat és nem is vennék mást!
egyébként egy 1098at megmozgatnék
hétköznapi embereknek nem csinál a duci tesztnapot mint pl a honda?