majd ha megunom.playboy-ba nyomom .amúgy a lámpánál azért nem integettem veszettül mert 500 méterről minek integessek.akkor szoktam ha már egymás mellett vagyunk
Első nap 10ünket nyomtak ki, a 23ból....
Mivel nem jelentették be a munkaügyibe, havonta "csak" 10 embert nyomhatnak ki..... a buzik.....
gondolom a jövő hónapba meg a másik 10 ember következik.
nem azt jelenti persze.de majd ha a fasszopó Audi XY5200as hülyegyerek nem 120al rongyol végig a városon/falun,a VW Passatos nem fogja egyik kezével a fülét mert fáj neki,majd ha veszik a fáradtságot az emberek h ne csak nézzenek hanem lássanak is majd akkor fogok normálisan közlekedni.erre értettem azt h "nem leszek egyedül vele".másra azért szoktam figyelni.innentől lezárhatjuk
Na jó,de mire megy a felár? A semmire? De ki itt a banda vezér? Én egy szegény szerencsétlen köszörűs vagyok a vagonygyárból,aki három műszak folyamatosba nyomja!
Szia!
Köszi a választ, igen, valóban nem, visszaírtak a klubtól is, hát akkor pénteken nem megyünk, mert barátnőmnek csak robogója van, és nem mutathatom meg a Simsonomat sem . Egyébként láttalak Komáromban, nem volt hajlandó senki elvinni felvonulásra ?
Pont annyi eszed van,mint az előző hozzászólásod tükröz. Az hogy te egyedül mész,az még nem azt jelenti hogy abban a kocsiban is egyedül ülnek vagy egyedül álló ül,amibe éppen beleszálsz.
Részemről lezártam ezt a beszélgetést.
Mikor szeded le a tapsifület?
Mert az lesz a beceneved, hogy tapsifüles..
Mivel nem jelentették be a munkaügyibe, havonta "csak" 10 embert nyomhatnak ki..... a buzik.....
gondolom a jövő hónapba meg a másik 10 ember következik.
Tudsz szerezni?
Oké, a héten megkereslek.
Kössze
Más:Cbr 1000 f bukógomba ill dobozügyben van már rutinod?
Köszi a választ, igen, valóban nem, visszaírtak a klubtól is, hát akkor pénteken nem megyünk, mert barátnőmnek csak robogója van, és nem mutathatom meg a Simsonomat sem . Egyébként láttalak Komáromban, nem volt hajlandó senki elvinni felvonulásra ?
Hírek?
Holnaptól munkanélküli lettem
Részemről lezártam ezt a beszélgetést.