Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd kiszedem belőle a lényeget és fordítok vmit...
Amúgy nagyon köszi az infot!
Sokaknak hasznos lehet!
ok.találkozó a nyugatinál
Gyuri elolvastam az egészet, nagyon nehéz volt, mert olyan hülyén vannak összerakva a betűk és így nehéz olvasni, ja meg egy szót sem értek az egészből, de jók a képek.......
bocsánat h hozzáértem
szép estét minden fürdőzőnek. ahogy látom a képeken jól sikerült a túra. én sajnos reggel hideget éreztem és inkább maradta. (nekem a +1 az hideg )
balu v2 galériát töltesz fel esetleg?
szerdától jön az igazi motoros idő gurulás a városban?
1x már elkezdtem lefordítani, csak k*rva hosszú & nincs rá időm.
ok.bár nem tudom miről van szó
Mocilaci K.A.F.
Ezt majd személyesen...
De méhg mindíg csak véleményt mondhatok...
Bele nem szólhatok!
próbáltam,de ez külföldiül van...
Meg sem lepődök .
szerencse h nem voltál itt mikor csoki ecsetelte h kivágott 1 darabot a hungarocell-ből mer nyomta a bukó a fülét
Abban csukta össze magát dh nem?
Próbálom...
Amúgy érdemes átolvasni a belinkelt cikket, elég terjedelmes, viszont ennél átfogóbb leírást a sisakok felépítéséről + szabványokról még nem találtam...
mit nem úgy hallottál?azt h kuka v azt h lerendeztük?
mer mit csináltatok azzal a sisakkal?
Gyuri,Ne huzd fel magad!
Valóban rosszul tudod .

Ezt azoknak, akik szerint ha kívülről nem látszik sérülés, akkor nincs baja a bukónak:
Bukósisak szabványok + stb.
A kedvencem a 6. bekezdés .
mér akarod kidobni?
akkor már inkább add nekem ha neked nem kell
Én nem így hallottam, de nem az én dolgom...szal innentől nem szólnék ebbe bele...
De én megkérdezném robogotuning.hu-t...
Ő ért hozzá!
Nem tudom hogy kié, de ne tartson vissza, hogy szerkezetkész. Vedd figyelembe hogy ebből még nem spórolták ki az anyagot. Azért az sokat számít Nyáron meg úgysem számít hogy van-e tető
szerintem meg mi a Marcsival lerendeztük a dolgot .és még a Grex-et is odaadtam neki és a lelkére kötöttem h amíg nem vesz másikat addig azt vegye fel.de neki aztán beszélhet az ember .attól h látszólag jó attól még kuka
Én viszont most beszéltem vele...asszem él...vagy a szelleme volt...
De a túlvilágra k**va sok a percdíj, remélem nem hagyta el az erő...
Te!
Kié az a félkész ház ott hátul?
Megvenném az ingatlant...