nem tudom kigyártotta, holnap megkérdezem, a csabcinál lett cserélve, de a gyári 27.000 volt azért lett után gyárott, nem tudom hogy mennyira baleset veszélyes, akié lesz kis csaj gyébként is nyujtott késszel fogta volna és nem állítottam rajta olyan rengeteget csak egy 1,5 cm kbde megnézem majd holnap is mert most nagyon ideges voltam
ofc...add vissza ..kérd vissza a pénzed.. és vegyél egy gyárit...kinyújtott karral amúgy sem jó motorozni, főleg nem egy félre húzóval ...persze hozzászoksz, de az nem jó kurvára..abból baleset lesz...
wankel,ováldugattyú,stb:mindig szerettem a (legalábbis az én szememben) áttörő megoldásokat.
ahelyett hogy pl a wankelt tökéletesítenénk ami egy fejlettebb technika lenne leragadtunk a sorosnál...
egyébként ha jól hallottam nem véletlenül nem terjedt el.azt leszámítva hogy a gyártási költsége nagyon magas volt nem jött be az ovál rész sem úgy ahogy tervezték
hátha nem is veszi észre a srác,szerintem ez nem sokkal zavaróbb mint mikor az előző vasam húzott balra.megszokod hamar...
neked furcsa,mert több ezer km-ig nem ilyen volt,de akinek újdonság erejével hat az egész...
Rájött melyik az igazi. Hát a GSX-R
Csak el ne olvassa.