nem tudom már mi legyen, most állítottam rajta kicsit jobbrább raktam a kormányt és a szögén is állítottam kicsit hogy mind a két kezem nyujtott legyen és így már nem érezni olyan szinten, nem tudom milesz holnap felhívom és elmondom neki, vissza vinni már nem akarom, kurwa mérges vagyok , ,
Te könnyen odaadod a fél életedet, de ha én odaadnám a fél életemet az a te teljes életed lenne, de tudod mit oké. Én meg odadnám bármelyikért a te teljes életedet
Gyönyörűek!
Tudjátok milyen az ovális dugattyú?
hali mindenki kormány csere megvolt és dettó ferde, de már nem az egyik fele lejjeb van mint a másik hanem már hosszab az egyik fele nevetséges esküszöm.......... ilyen fos geci otángyártott kormányokat én még nem basztam
igen.
Ha tehetném inkább motoroznék, de nincs most motorom, úgyhogy maradnak a csajok.
Na de nemsokára veszek egyet és akkor jöhet mind a kettő verzió!
Ja, a zsidrákoknak az állam (a mi) pénzünkből építenek pályát, hozzá vezető aszfaltúttal.
Ez kell nektek?
Buzi zsidó tetvek!
Menjenek vissza az Építőtáborba.....
Tagadom a hollókosztot?
NEM IGÉNYLEM!
tetvek!
még a végén megkeresnek a sünök.akik agyuk 90%át arra használják hogy hogyan jussanak át a kerítés alatt ...de ti ezt nem értitek .miből gondolod h megyek ?
egyedül menni nem mentem még vele...
Gyönyörűek!
Tudjátok milyen az ovális dugattyú?
örök kedvenc. egyszer úgyis szerzek egyett valahonnan
Ha tehetném inkább motoroznék, de nincs most motorom, úgyhogy maradnak a csajok.
Na de nemsokára veszek egyet és akkor jöhet mind a kettő verzió!
Ez kell nektek?
Buzi zsidó tetvek!
Menjenek vissza az Építőtáborba.....
Tagadom a hollókosztot?
NEM IGÉNYLEM!
tetvek!
Tökorrú, te meg hívj föl!
Szemét....
Akkor én buzi vagyok?
aki nem fog motorozni az buzi
a 6 misi pedig a szponzoroktól lesz,tecsot pl beszervezheted
ez is jónak ígérkezik.