De milyen szép látvány,amikor esik a hó és csurig van autókkal. Mikor van 40-50 autó a pálya körül,akkor nem nagyon mennek a janicsárok. Egyszer láttam őket kijönni,de csak odajöttek,körülnéztek,aztán elhúztak.
Azért azt még hozzátenném,hogy másnap visszamentünk a haverral supermotozni. Igaz 10 perc után menekülés volt,de egyszer-kétszer átöblítettük a kipufogórendszert.
Sajna nem. x száz méteren belül élők min 51% kellene bele egyeznie.Ettől függetlenül meglehet kérdezni a földhivatalt ,hogy pontosan kié ill. a város rendezvény szervezését ,hogy mit lehetne tenni.
Győrbe felejts el minden ilyet! Ha nem foci,akkor mehetsz a búbánatos picsába! Lenne itt sok mindenre adottság,csak a sok impotens buzi nem hajlandó segíteni semmiben,amiből nincs óriási nagy haszna!
Próbáljatok meg inkább a Rába-ring felé keresgélni.
A városé ,de nem közterület ként van nyilván tartva hanem magánterületként azért is zavarnak el a zsekák.Sajnos a környéken lakók miatt nem is lehet ott legalizálni a motorozást.Elég komoly ismerősöm van legfelül ,de nem lehet.
Olyan kérdésem van hogy nem tudjatok kinek a tulajdona a Győr eleji gokartpálya?Vagy hol tudok utánna járni hogy kié lehet?
Köszi a választ előre is MuZs
Próbáljatok meg inkább a Rába-ring felé keresgélni.
Olyan kérdésem van hogy nem tudjatok kinek a tulajdona a Győr eleji gokartpálya?Vagy hol tudok utánna járni hogy kié lehet?
Köszi a választ előre is MuZs
így képzelem el a menyországot, én is ..
http://www.youtube.com/watch?v...
Motorozás helyett havat lapátolok én is . . .
Amúgy van, aki mindenképpen megy Füredre? (motorral)