google kidobja az olajszűrőt,1500-2500 Ft-ig van,olajből meg 5w-40 full syntheticet vegyél api s/m minősítésűt,cserélni meg 5000,max 6000km-ként és/vagy évente!a légszűrőt meg nem árt 3000km-ként vagy 3 havonta mosni-olajozni,kétévente cseréni!a légszűrő sem drága,2400 Ft :)
Szeretnék venni egy Gilera RC600-as mocorgót, és abban szeretnék segítséget kérni, hogy mégis mire figyeljek oda a vásárlásnál, illetve mik a motor jellegzetes hibái.
Indítsd el a motort, kb 5-10 perc járatás után nézd meg a levegőszűrőt és ,hogy ha benzines akkor valószínű ,hogy a tűszelep nem zár rendesen. Vagy nagyobb karbi van beleszerelve.
Üdv!
Van egy Gilera GSM 50-es motorom, nem rég lett fúratva 70-re, azt szeretném kérdezni, hogy első sebességben és másodikban miért nem akar 6000 felé növekedni a fordulatszám ? Hármastól feljebb nincs ilyen problémám.
sziasztok! Van egy 125ös 2t Runnerem, nem rég került hozzám.És nem nagyon vagyok megelégedve a fogyasztásával, mert kb 30km alatt meg eszik majdnem 2.5l benzint. Pedig nincs csonkolva minden kanyarba... vki valami ötlet? Vagy ez normális?
gilera rx.xr.1.2.kk.kz.mx1.és más
minden féle blok alkatrészek eladók iletve csere beszámitásis jöhet hátha van valamid ami érdekel..amik érdekelnek:yz125.cr125.gilera minden tipus.cagiva minden tipus.rm125.ktm gs.mx.125-250..ezek motorok alkatrészeit beszámolom....06304053450 vagy 06308616971..vagy hdu@freemail.hu... kérdez alkatrész miat iletve szakmai tanács miat....üdv róbert
hy le kell venni a hengert elvinni egy szakihoz és ő megmondja hogy kuka vagy még meg lehet javítani,ha ez megvan meg kell nézni a főtengelyt hogy nem-e lóg,nem károsodott-e illetve a főtengely nem-e lóg dugót mindenképp újat érdemes venni mert lehet hogy károsodott de hidegen nem lehet észrevenni. ha a forgattyús házba is került kaka akkor érdemes széthúzni és csapágyakat szimeringeket kicserélni (főtengelynél) ja és ha már szét van robbantva a főtengelyt is érdemes elvinni megnézetni!
és a végére már a !
én is ebben a cipőben járok
ha alkatrész kell akkor:30/861-6971 őt hívd korrekt srác én is tőle szoktam rendelni
lendkerék mögé benézel ha piros gyantás izét látsz akkor piros CDI kell ha látod a tekercseket ugyanitt akkor fekete. vagy a másik mód megnézed a CDI-re menő kábelt a fehér sarusat ha 2 kábel (kék,fekete)van akkor fekete ha 3(kék,fekete,szürke) kábel akkor piros
Sziasztok!
Egy jó barátom vett tavaly egy RC-125 öt,és sajnos lett egy gyűrűtörése,ami belemart a hengerbe. Tanácsotokat szeretném kérni abban, hogy milyen módon lehet, célszerű orvosolni a hibát: Csere ,vagy felújítás ,ha utóbbi ,akkor hol érdemes? Illetve milyen dugattyút, gyűrűt szabad bele tenni és milyet nem, esetleg van-e más buktatója a javításnak?
06304053450