Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a szívás ütem legyen meg nem?
nekem 2 ütemű csaj kell.. aki pörgős
UNALMAS
már unalmas volt ? vagy nagyon kijárattad azt az ívet?
denemkárérte
felforrt és kiesett egy kerék
vagycsak le eresztett?
HÁT IGEN az előzőnek felforrt a vize és meghülyült
keményen néz ki gecc
Andris!

Kezedre ütök! ! ! ! !
amúgy a nero azt írja h ki nem veszi át mert másolás védett a kazi,ki lehet vhogy iktatni? vagy marad az hogy rögzítem aviba a gépre és aztán írom ki?
Mennyibe kerül egy ilyen vas?
xlzx igen tud belőle a nero dvd-t csinálni
igen,tudjuk mekkora péló vagy Sikerült megcsinálnom a film felvételt... aviba átveszi olyan 4 giga környéke...abból a nero tud dvdt csinálni?
bazz...a spanyoloknál az MRX 125, 3000 euró....
hát igen....ezért lenne jó egy tartós teszt...
Ez rendes volt tőled, köszönöm...
Igen, elég sok az akadályozó tényező, de ha meglesz a motor (most is van, csak szervízben), biztos ott leszek!
Már csak azért is, mert sokan jelezték hogy jönnének, illetve azért is hogy a sok szájtépőnek befogjam a száját...ők azok, akik mindig, mindent jobban tudnak.
Lehet (sőt biztos) hogy vannak nálam sokkal jobb motorosok, de nem csak ez számít....szerintem...
Bennem viszont megvan valami más, de ezt inkább azok tudják, akik jobban ismernek...
Ezzel a "valamivel" már nagyon sok mindent megtettem, pedig akkor is lehurrogtak...utána meg rázogatták a kezem, hogy milyen büszkéák rám...tiszta hülyének néztek...
Na mindegy.
Magamért, magam miatt akarok menni inkább...meg a fentebb felsoroltak miatt is...
Nem tudok sokat készülni, se pénzem, se motorom...de ha rajtam múlik, ott leszek!
Hmm teccetőss kérdés az hogy milyen az összeszerelési minőség....
képek:
Nem azért mondom, de a Rieju MRX 450-ese, egész faszán össze van rakva, most néztem:
Yamaha WR 450-es blokk, vízhűtés, Leo dob, Eloxált Excel felnik, Magura kormány, elől marzochhi, hátul Öhlins telók,Keihin 39-es karbi, polisport idomok....
Nincs személyes tapasztalatom, de szívesen kipróbálnám....
Ár: Érdeklődésre......sztem kb 600-700körül lehet egy új darab.
Üdv! Olvasgatom a fórumot rég óta,bár írni nem igazán szoktam.Olvastam hogy tervezel indulni az idei Erzbergen és sajna azt is hogy motor problémáid vannak....Azért remélem megoldódnak Májusra és ha sikerül akkor sok sikert hozzá!
Zsír és vifílkosztet
Rendben, csomag feladva...ne lepődj meg ha kicsit ketyeg, bontsd fel nyugodtan!