Szeretnék minden kérdést és bizonytalanságot eloszlatni amik velem kapcsolatosan felmerültek az utóbbi napokban!
Sajnálom, hogy igy tudok csak kapcsolatba lépni Veletek de ezt a lépést mindenféleképp szerettem volna megtenni, hisz mint családomra tekintettem Rátok!
Minden velem kapcsolatos hir igaz! Szörnyű dolgokat tettem amikért természetesen vállalom a felelősségemet! Az elmúlt időszakban a cégemet megkárositottam és az Ő hirnevükre nem figyelve csak a saját problémám megoldását vettem előtérbe! Felelősségem teljes tudatában vállaltam mindent ami kárt okoztam!
Az Én életem ezentúl már nem fog úgy folyni mint ahogyan azt szerettem volna! Megbántottam a családom, a barátaimat és amit nagyon sajnálok a szerelmem is véget ért, pedig bármilyen gyorsan is alakult minden az életem nagy szerelmeként gondolok Rá és örökre az egyetlen igaz szerelmem is marad! Kérlek Titeket ha egy kicsit is szerettetek valaha is akkor soha senki ne hibáztassa Anitát azért mert nem maradt mellettem! Ez közös döntés volt! Ő még fiatal és nem kötheti le magát egy bizonytalan jövőjű ember mellé! Ezt meg kell mindenkinek érteni! Szeressétek Őt, hisz Ő egy igazi Tündér!
Megteszek mindent annak érdekében, hogy minden általam okozott kárt minél hamarabb jóvátegyek és lerendezzek!
A felelősség elől nem bújok el hanem vállalom, ami rosszat tettem nekem kell helyre hoznom!
Sajnálom, hogy véget ért minden ami a másik szerelmemhez a motorozáshoz köt, próbáltam minél többet megtenni azért, hogy az általam kitűzött célt elérjem! Úgy érzem a hibáim ellenére sikerként tudhatom be, hogy Titeket akik itt vagytok és most olvassátok levelem egy nagy családdá tudtalak összehozni!
Köszönöm, hogy aggódtatok értem, de nem érdemlem meg! Hibát követtem el önszántamból igy vállalok mindent emiatt!
Megtiszteltetés volt ismerni Titeket és kérek mindenkit, hogy öregbitsétek tovább a márka és a motorozás hirnevét!
Monnyuk theo kora nekem is meglepi volt