vagy csak ezeket érted
amuy van benne azé pofázás...
csak gyorsan tolják,aztán azé nekem meg kattog az agyam hogy forditsam...aztán lemaradok egy idő után
Senkivel nem találkoztam még innen a fórumról, de nagyon szívesen benne lennék egy túrában. Mostanában biztos nem megyek motorozni, hiányos a motor, áhh… most rakjam össze. Huu… most elbizonytalanodtam. Legalább cross guma lenne rajta.. jaa.. de első fékkarom nincs. Az viszont kellene.
Skyro, ezt jó lenne megbeszélnünk.
Biztos jelentősen csökkent már a cd készleted, de 1 még nem férne bele? Biztos vagyok benne, van egy pár olyan filmem ami esetleg érdekelhetne téged. Ha elküldöd, küldök egy pár eredeti filmet, hálám jeléül.
jah nemnagyon olvastam vissza
supercrossért senkitől se kérek vissza CD-t és megbeszéltük hogy kipróbálhatom a motorodat (remélem nemfulladok le úgy mint döméével )
Supercrossért CD-t senki se adjon nem azért írtam
amuy van benne azé pofázás...
csak gyorsan tolják,aztán azé nekem meg kattog az agyam hogy forditsam...aztán lemaradok egy idő után
vagyis van benne de nem lényegesek
csak ilyenek hogy jó a motorod ne nézd a seggem
Egyébként köszi Skyro, nekem a torrente soha nem akar összejönni. De megprobálom.
inenn letudod szedni
ott az adatlapomon a cim
http://www.torrentreactor.net/...
torrentről ha le tudod szedni lassacskán jön lefelé
Több mint a semmi!
Msn?
Postán feladhatom csak mire megérkezik meg kitudja hogy karcolják meg
Biztos jelentősen csökkent már a cd készleted, de 1 még nem férne bele? Biztos vagyok benne, van egy pár olyan filmem ami esetleg érdekelhetne téged. Ha elküldöd, küldök egy pár eredeti filmet, hálám jeléül.
supercrossért senkitől se kérek vissza CD-t és megbeszéltük hogy kipróbálhatom a motorodat (remélem nemfulladok le úgy mint döméével )
Supercrossért CD-t senki se adjon nem azért írtam
Meg is köszöntem már nekd, csak nem olvastad....
Természetesen adom majd az üres DVD-t + CD-t (supercrossért)
áááá ez az a nagy kussolás
" nem lennék a helyedbe mikor más rakja a nejedbe"
miért mi a zsír ? csaknem foxy ?
vagy csak simán a szappanopera tovább bonyolódik?
vagy van valami baj mert akkor nem erőltetem a humoromat