Szása ül a Volga partján és töpreng:
- Ha ledobnának egy atombombát, eltűnnék én is és a vodka is. Ha neutronbombát dobnának le, csak én tűnnék el, s a vodka megmaradna. De ez milyen szörnyű bomba lehetett, hogy csak a vodka tűnt el...
egy medve zabál a málnabokorban a folyóparton...a másik odlalon megy a nyuszika és mondja a medvének hogy jöjjön át mutat valami jót..
átúszik...10 klómétert lesodródik..visszaballag..erre a nyuszika:nézd milyen jó málnabokor van ott a túloldalon...
A falu lelkésze próbálja megtéríteni a falu iszákosát:
- Nézd fiam, az alkohol az ördög műve. Vegyünk egy példát: odaraksz a tehened orra elé egy vödör vizet és egy vödör bort. Szerinted melyikből fog inni?
- Hát... Biztos a vízből!
- Természetesen, gyermekem. És azt is tudod, hogy miért?
- Persze, atyám! Azért, mert marha!
természetessen nekünk van mind a kettő, és mielött megkérdeznétek milyen érzés gazdagnak lenni hát tudnotok kell hogy nem tudom mert nem tudom milyen nem annak lenni
szewa atis
amúgy jó reggelt!
- Ha ledobnának egy atombombát, eltűnnék én is és a vodka is. Ha neutronbombát dobnának le, csak én tűnnék el, s a vodka megmaradna. De ez milyen szörnyű bomba lehetett, hogy csak a vodka tűnt el...
átúszik...10 klómétert lesodródik..visszaballag..erre a nyuszika:nézd milyen jó málnabokor van ott a túloldalon...
- Mert sokat gondolkodik.
- És neked miért hosszú a hajad?
- Na, menjél szépen játszani!
- Nézd fiam, az alkohol az ördög műve. Vegyünk egy példát: odaraksz a tehened orra elé egy vödör vizet és egy vödör bort. Szerinted melyikből fog inni?
- Hát... Biztos a vízből!
- Természetesen, gyermekem. És azt is tudod, hogy miért?
- Persze, atyám! Azért, mert marha!
télleg?akkor hívjál vissza
Csak PS2 játékok.
és ha még mindig fázik? Akkor meg is gyújtja!