Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem...
Gyááá má megint pipáztál?

Akkor már egy szponzor is kéne aki fedezi minden költségemet és akkor nem kell azon görcöslnöm hogy miből edzek meg miből megyek versenyre ha éppen nincs pénz és gy kell összekaparni az aprót hogy tudjak motorozni..
na..ez lenne az atom zsír
Nem csak mitől olyan drága?
ezt Janival beszéld meg...de lehet hogy a túrára tud neked valami endurót is újítani..
akarom mondani SX 250-el
én is crossal enduróztam...de hát nemaenyém a crf...nem kéne leamortizálni az enduróval
bánya, sirató, homokbánya, kicsit erdő...
Szia!
Igen, a szerelő srácé.
kell?
Bánya-Enduro ha jóltudom
Igen...
de én már mentem Sx 205-el is...
ja amúgy nálatok nincs véletlenül 07es kx450f?
ne is mond...szerintem azóta vagyok ennyire búvalaszott amióta nemtudok rendesen motorozni....
az a dorogi móka az enduró lesz nem?
Már alig várom!
Szabályos elvonási tüneteim vannak....pedig 2 hete csapattam egy jót, Janival...
Január második felében lesz megint, ott lesz a fél fórum! (Dorog)
Hy Andris ti áruljátok azt az öreg KLR-t?
jaja
Hát majd megyek be janihoz valamikor,elhozni a crf et,meg végre elmondja hogy miben is akar segíteni...
szóval ha elhoztam,akkor zúzhatunk valamelyik pályára kanyarodni meg ugrálni,szívesen segitek amiben tudok
fasz
ragasztgatja TIPP-TOPP-al...kiszúrta a farokpierceng-je....
Vagy épp nem a gumisnál van.
na lépek korizok egyet
innentől kezdve már csak mobilon érhető el...persze ha éppen nem szeretkezik.........
majd faisst elmeséli mire jutottak...látod már itt sincs izgatottan rohant le a lépcsőház elé várja a dhl-t
vazzz...hogy lehet egy ilyennel kefélni?
Én közbe ránéznék és betegre röhögném magam...
meg lassan motorozhatnánk együtt is...meg kell tanulnom ugrani és fordulni is...egy csomó időt nyerhetnék a versenyeken...