van valami olyasmi hogy a
guiness meg meg két sör gyártó cég fejese.monnyuk a bud meg a kaiser leülnek egy kocsmában beszélgetni...
a guiness főnök rendel egy giniszt...a budos egy bádot...a kaiseres meg egy teát...
erre kérdezik hogy maga miért nem sört iszik?
erre:hát,ha már maguk sem sört isznak,akkor már én se...
valahogy így volt...már nem emléxem..
Az öreg székely bemegy a kocsmába, és kér egy felest. Egy pár fiatal ott vidámkodik, majd összesúgnak, hogy hogyan toljanak ki az öreggel.
Szépen kivárják, és egy alkalmas pillanatban bedobnak egy Viagrát a pálinkájába. Az öreg komótosan felhajtja. Kis idő multával kimegy a WC-re. Ahogy jön vissza, látják, hogy összevissza van vizelve a nadrágja.
Kérdezik tőle:
- Mi történt magával bátyám?
- Kimentem, elővettem, hát láttam, hogy nem az enyém, visszatettem.
hengerről leugrott a nicasil,új dugó,főtengelycsapágy,főtengely ferde,himba csapágyak,lengővillacsapágyak,power szelepben 3 alkatrész el volt nyalódva....
perselyeztettem+uj dugó 60,powerhez a szarok amik kellenek 32,főtengely centir keményen egy ezres volt ,főtengelycsapágy 6-7 körül lesz,himba meg lengővilla cucc az 50,meg 10-20 munkadíj
guiness meg meg két sör gyártó cég fejese.monnyuk a bud meg a kaiser leülnek egy kocsmában beszélgetni...
a guiness főnök rendel egy giniszt...a budos egy bádot...a kaiseres meg egy teát...
erre kérdezik hogy maga miért nem sört iszik?
erre:hát,ha már maguk sem sört isznak,akkor már én se...
valahogy így volt...már nem emléxem..
- Hát szerintem úgy ahogy van vissza kéne önteni a lóba!
Jövőre, vagy 2 év múlva azok is jók lesznek!
Szépen kivárják, és egy alkalmas pillanatban bedobnak egy Viagrát a pálinkájába. Az öreg komótosan felhajtja. Kis idő multával kimegy a WC-re. Ahogy jön vissza, látják, hogy összevissza van vizelve a nadrágja.
Kérdezik tőle:
- Mi történt magával bátyám?
- Kimentem, elővettem, hát láttam, hogy nem az enyém, visszatettem.
ha olasz...akkor max tm
de azért egy zsír ujjal,kiseb az esélye
használt 4t-t soha...azzal tuti mégnagyobbat szopnék mint eddig a 2t-kkel
jó is lenne
mind1..majd valahogy lebeszélemm faterral....
ha nem..akkor marad a 2t...
Azért komoly pénzek kellenek. . .
Viszont utána tudod, hogy príma a vas. . .
perselyeztettem+uj dugó 60,powerhez a szarok amik kellenek 32,főtengely centir keményen egy ezres volt ,főtengelycsapágy 6-7 körül lesz,himba meg lengővilla cucc az 50,meg 10-20 munkadíj