nem, sajnos nem voltam...de ezentúl már csak munkahelyi kötelességemből kiadóan is kint kell lennem..
Meg úgy néz ki hogy megtűrt versenyzőként is ott kulloghatok az enduró versenyeken...valahol messze, a többiek mögött....úgyhogy MINDENHOL ott leszek ezentúl!
Tudtommal átlag versenyzőre, azaz kb 75-80 kg-os emberre van belőve...
De ezt talán az importőr, illetve Döme74 tudná megmondani pontosan (ők a kizárólagos importőrők Magyarhonban)
olaj csere már úgyis ideális lesz majd...hamár új szezon akkor új gumik és új olaj a telóban...hátsó gátlóm szerencsére elég jó. Kakucson segített beállítani egy srác,nem pattogott el sehol.
Hali....na mondok egy gyors és hasznos tippet..lazítsd fel szépen sorjában a villabefogókban található M8-as csavarokat,majd szépen húzd vissza őket a megfelelő nyomatékkal.
Az alsó villabefogóknál:15NM
A felső villabefogóknál:20NM
és egyszerre csak az alsót vagy a felső csavarokat lazítsd ki,hogy ne tudjon kiesni a telód
Ha erre nem javul meg,akkor már az komolyabb okai vannak....
Említetted hogy teló őrült is vagy a karbin kívül...mennyibe fájna nekem megcsinálni az első telókat? ragadnak. Szóval lehet hogy a teflon gyűrűket is kellene cserélni vagy mi a frász. szimering+porvédő+olaj+neoprém védő=20ezer+ munkadíj mondjuk akkor 27 körül(?),és még a teflon gyűrűk?
Szervusztok!Bocs a bepofátlankodásomért,de láttam,hogy olyan témát érintettetek ami engem is érdekel.
KelemenAndris, látom te a közeljövöben egy EC300 Racingel leszel gazdagabb,és engem az érdekelne,hogy ezek a versenygépek az Öhlins futóművel teljesen standard alapon érkeznek,vagy pedig a ti általatok kért,már a pilóta súlyához hangolt futóművel érkezik?
További jó hétvégét mindenkinek!
Meg úgy néz ki hogy megtűrt versenyzőként is ott kulloghatok az enduró versenyeken...valahol messze, a többiek mögött....úgyhogy MINDENHOL ott leszek ezentúl!
Te kint lehettél a Gas Gas-zal május elsején a H.ringen, a nyitott napon?
De ezt talán az importőr, illetve Döme74 tudná megmondani pontosan (ők a kizárólagos importőrők Magyarhonban)
Hány kilós emberre van belőve?
Standard beállításokkal érkezik.
Az alsó villabefogóknál:15NM
A felső villabefogóknál:20NM
és egyszerre csak az alsót vagy a felső csavarokat lazítsd ki,hogy ne tudjon kiesni a telód
Ha erre nem javul meg,akkor már az komolyabb okai vannak....
KelemenAndris, látom te a közeljövöben egy EC300 Racingel leszel gazdagabb,és engem az érdekelne,hogy ezek a versenygépek az Öhlins futóművel teljesen standard alapon érkeznek,vagy pedig a ti általatok kért,már a pilóta súlyához hangolt futóművel érkezik?
SM nek vetted már?