Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hájhó
nem is tudom hogyan juthatott eszembe a sárban menés
Ugyanmá... ha túldolgozom magam, velem is előferdül néha
nem is tudom...bocsi ..biztos elragadtattam magam...úgy szégyellem magam
Sárban endurózni... hogy képzeled
remélem nem lesz lefújva ha kicsit csúszik az út

szewasztok...
én megkapom a kiváló dolgozó kitüntetést napokon belül ha ez így folytatódik.....
behozom a lemaradást.... úgy érzem 3 ember helyett pörgök...
de már nem sokáig ...négy helyett fogok
Sőt... jó ebédet.

Jövő tavaszra endurós cimbik terveznek egy versenyt itten a környéken. Ha lesz pontosabb infó, majd megírom. Bírnám, ha jönnétek minél többen
Jó reGGelt mindenkibe
Annyira faszán azért nem, de tudok spórolni...

Seftelgetek mindenfélével..plazma TV, Iphone, kocsik....előb-utóbb összejön.

Már csak az otthoni banki tartozásaimon legyek túl (ez az első lépcsője a tervnek), aztán ráhajtok egy ilyen masinára!

It olyan 4-5.000 euró körül adják használtan.
ennél már csak az jobb mikor azt írják h pudpla poweres meg verseyncross meg pogácsás gumi, körmös gumi talán vmi zetorról származik h körmös vagy mi?
Az a masmilyemotor az milyen gyártmány?
Azanyám Öcsödi beszéd 180-at megy Meglazult Há,beszarok Nem gyerekeknek
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

olvassátok el a szöveget
Na,mejjártam Kalocsát is
A kiharapott alma ennyire faszán fizet?
A BMW 100LE fölött határozottan kényes masina lett.
Ha teheted ennek megfelelően vásárolj!
Oksa, akkor felnézek Facebook-ra!

Tényleg a jövő évi lesz az utolsó?

Egyébként tervezem hogy jövőre meglepem magam egy BMW GS 1150-el...azzal akár haza is motorozhatok magyarországra...

De a nagy terv az lenne hogy innen átvinni a mkotort az USA-ba és ott körbekarikázni a kontinenset...Keleti-part, Alaszka, Nyugati part, Mexico, aztán vissza fel....csak ehhez sok szabi és pénz kell...
Hát computer nélkül nem lesz egyszerű beállítani, de majd valamelyik nap kivisszük és állítunk a potméteren kézzel...nem a legtökéletesebb megoldás, de működik. Hidegen már szépen indul, de melegen még tartogat meglepetéseket...
Nem az a baj...ha csak annyi lenne... a baj hogy ha látják hogy itt laksz (mert látják) akkor kötelező a motort/autót is beregisztrálni egy bizonyos idő után (asszem 3 hónap)
Ezt úgy ellenőrzik hogy megkérdik, hol van a komp jegyed, ha valóban csak ideiglenesen van itt a gép...ha többször megállítanak és látják hogy még mindig nincs beregisztrálva, a helyszínen elveszik a gépet.
facebookon van pár, de azóta sem volt Mikinek annyi ideje, hogy kiválogassa.

Küldjek párat?
Megoldódott a szelephézagod?
Szia Andris!

Mi az, hogy csak Ír cuccal lehet mászkálni? Max át kell állítani a lámpát...
Szia Atisom!

Meg, már régen, azóta sem mentem vele..

Itt ki sem merek menni vele utcára, mert az itteni rendőrség szigorúan veszi azt hogy csak Ír rendszámos motorral/autóval mászkálhatsz az utcán...
Erdőbe nem lehet menni, mert mind le van kerítve...magánterületek, klegelők, stb...

Pályára meg még nem tudom vinni, mert kéne vonóhorog meg utánfutó...úgyhogy csak nézegetem...

És te? Mi ujság felétek?

Lehet hogy jövőre elvitetem a gépet felétek és megrángatom egy kicsit a szarvát arrafelé...
Amugymegsziasztok!