Ugyanez volt nekem is a múltkor, amikor kokin belepattant a szikra a szemembe. Vagy 3 napig jön belőle a genny, de nyugi kitisztul.
Vigyázzá má a szemedre öreg korodra
Mindig te mondod, hogy szemüvegszemüvegszemüvegszemüvegszemüvegszemüveg
voltunk endurózni...hát találtunk jó utakat...végülis megtaláltuk azokat a helyeket ahova nyáron is szopás felmenni...nem is volt nagy sár amire számítottunk úgyhogy felesleges volt új gumit húzni a labanc lábára..ma sikerült 29 kilométert menni... jó volt.... nagyon patent idő volt....csak belebasztam a szemembe és folyik ki belőle valami gyenya..hazafelé már bedugult és homályosan láttam...nincsenek nagy eksünképek mert annyira nem értünk rá...bár gombát azt fotóztam..kibaszott sok gomba van..teherautószámra lehetne szedni
te akkor még nem hallottál az új módirol!
a sitten üveg darabokat tesznek a bőrük alá!..jól gondolod a farkukba
begyógyul és a faszuk mint a buzogány,úgy néz ki.
azzal aztán lehet szakítani
deha nagy a bűtyők az fokozza az élvezeti értéket....
erről jutott eszembe hamár gumi, meg sex, van egy haverom a multkor meséli mi a legujjabb modszere, két gumit huz fel hogy erősebb legyen , de elötte betesz alá egy pár babszemet a "megfelelő " helyre, mármint ahol a csajnak a G pontja van...
nabazzz ez ám az emberi találékonyság, én simán beszartam a röhögéstöl ...
mondjuk megeskűdött rá hogy a csajok lekaparják töle a falat....
Vigyázzá má a szemedre öreg korodra
Mindig te mondod, hogy szemüvegszemüvegszemüvegszemüvegszemüvegszemüveg
ott van a sittes fasz..tele üveg golyókkal
a sitten üveg darabokat tesznek a bőrük alá!..jól gondolod a farkukba
begyógyul és a faszuk mint a buzogány,úgy néz ki.
azzal aztán lehet szakítani
erről jutott eszembe hamár gumi, meg sex, van egy haverom a multkor meséli mi a legujjabb modszere, két gumit huz fel hogy erősebb legyen , de elötte betesz alá egy pár babszemet a "megfelelő " helyre, mármint ahol a csajnak a G pontja van...
nabazzz ez ám az emberi találékonyság, én simán beszartam a röhögéstöl ...
mondjuk megeskűdött rá hogy a csajok lekaparják töle a falat....