Nem tudom holnap megcsinálom ott a fejidom részt meg a kapcsolot ami eltörött meg légszűrő meg lánc meg alapok előkészítem aztán majd lehet hogy hétvégén valamelyik nap
lehet valaki 2-honap után ugyes ezt nem tagadom de nem sok ember van a földön aki azt tudja mondani hogy kevés a 300-as 2-honap után ha igy van akkor csodát láthatunk
sziasztok akit érdekel egy KTM SX 360 szóljon mert most eladnám ! nemrég lett felujitva új benne szinte minden! szal költség mentes ! msn : milan4t@hotmail.com email : milan15@citromail.hu
1998 as ! 5 be kerékre áll!
modjuk én is a szerényebb fajtából vagyok !Nem szeretek kérkedni stb.., de úgy vagyok vele, ha ő így gondolja: Hát lássuk ! Aztán meg némán elgondolkodom: Tényleg? Na majd gyüvök, de szotty. menne le !
szewasztok,meggyüttem énis gratulálok márk a kislányodhoz ronisnak meg az uj géphez!egy pár szot emlits már rola léccike! márka...az ára(ha publikus) stb..stb
kösz.
Az gáz ! Csak nagyobb baja ne legyen a terheléstől ! A cigire: Én nem dohányoztam soha, de a Márk igen keményen ! Ő most szokott le 6 hónapja egyik napról a másikra ! Soha nem hittem volna, hiszen napi 3 dobozt kátrányolt !
csáá roly
1998 as ! 5 be kerékre áll!
kösz.
Reggel 6-kor indulok Erdélybe, Atist is megkeresem. . .
Jók legyetek!
zoozee bázzeg már csak kettőt kell aludni,igaz lehet én csak egyet fogok :DDDDDDDD