Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vagyok semmi jónak az elrontója nem irigykednék,mert az távoláljon tőlem...szavak vannak,kíváncsian várom a tetteket
Nem tudom holnap megcsinálom ott a fejidom részt meg a kapcsolot ami eltörött meg légszűrő meg lánc meg alapok előkészítem aztán majd lehet hogy hétvégén valamelyik nap
na roly mikor mentek motorozni
hát facktory lehet annak lehetünk tanui
hály!
hy
Nah mivan nagyon csendbe lettetek
Új csillag születik?

csáá roly
JÓ estét
lehet valaki 2-honap után ugyes ezt nem tagadom de nem sok ember van a földön aki azt tudja mondani hogy kevés a 300-as 2-honap után ha igy van akkor csodát láthatunk
sziasztok akit érdekel egy KTM SX 360 szóljon mert most eladnám ! nemrég lett felujitva új benne szinte minden! szal költség mentes ! msn : milan4t@hotmail.com email : milan15@citromail.hu
1998 as ! 5 be kerékre áll!
modjuk én is a szerényebb fajtából vagyok !Nem szeretek kérkedni stb.., de úgy vagyok vele, ha ő így gondolja: Hát lássuk ! Aztán meg némán elgondolkodom: Tényleg? Na majd gyüvök, de szotty. menne le !
szewasztok,meggyüttem énis gratulálok márk a kislányodhoz ronisnak meg az uj géphez!egy pár szot emlits már rola léccike! márka...az ára(ha publikus) stb..stb
kösz.
Szevasztok skacok!
Reggel 6-kor indulok Erdélybe, Atist is megkeresem. . .
Jók legyetek!
ő az aki kimotorozotta 2 hónap alatt a 300-as 2t gast... hmm,hogy mik vannak,lehet csak én vagyok ilyen béna

zoozee bázzeg már csak kettőt kell aludni,igaz lehet én csak egyet fogok :DDDDDDDD
ehez azt tudom hozzászolni hogy pastran az ezberge indult 250-es suzukival és nem dobta el hogy ez nekem kevés
Nem véletlenül Danger! Bár a zsolti azt mondta, úgy hallotta tényleg kotta motorból a gyerek !
ja , de látod : Jött! Látott! Győzött?!
ö mondta azt hogy 2 honap után gyenge a 300-as gas?
Lehet a régi kevéssé "dizájnolt-felturbózott-vegyikezelt" még dohány volt? mindenestre le a kalappal, hogy le tudtál róla mondani !
kijazez danger ? a tatai gasgas gyilkos?
én is cigiztem 20 évet és 6 éve eldobtam egyik napról a másikra , pedig sokat szívtam és erős cigiket , ilyen lightos szarokat sose!
De hova lett Danger ? Netán Atival ment ő is Erdélyországba ?
Az gáz ! Csak nagyobb baja ne legyen a terheléstől ! A cigire: Én nem dohányoztam soha, de a Márk igen keményen ! Ő most szokott le 6 hónapja egyik napról a másikra ! Soha nem hittem volna, hiszen napi 3 dobozt kátrányolt !