ááááááááá...egyre szarabb....de emelni tudok vele de mikor a kaput zárom vagy a tenyeremmel tekerem a kocsi kormányt vagy nyomom a tenyeremet mondjuk az asztalra mintha fekvőtámaszt kéne csinálni akkor behugyozás
de leszarom
ami jobban idegesítít , hogy köhögök mint egy állat tüdőbajos , ezért szoktam le 6 éve a cigiről?
pedig a világ egyik legjobb dolga cigarettázni ...aki mást mond az nem cigizett soha rendesen és ezért nem tudja miről beszél ......
hali!
én is benne lennék egy lőtéri veretésben Gero-val már találkoztam de még veled nem.Pedig már láttalak én is holtpontontulontulon kerekezni itt Dorogon.mikor mennétek? vasárnap?
Tesóm ! Bár én már személyesen is gratuláltam nektek, szeretném, ha tudnád nagyon örülök neki, hogy a mi kis családunk egy új kis tündérkével bővült ! Az meg hab a tortán , hogy Ulrich létére kislány lett ! NAGYON SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT ÉS MINDEN MÁS "CSAKJÓT" KÍVÁNUNK NEKTEK ! (Gyöngyi dolgozik, de biztosan így gondolja ő is!)
igen mert kicsit ideges lettem mert nem akkart betölteni semmit ha meg betöltötte legalább 5-perc vol aztán mindig lemaradtam mindenröl igy csak olvasgattam
de leszarom
ami jobban idegesítít , hogy köhögök mint egy állat tüdőbajos , ezért szoktam le 6 éve a cigiről?
pedig a világ egyik legjobb dolga cigarettázni ...aki mást mond az nem cigizett soha rendesen és ezért nem tudja miről beszél ......
márk gratulálok a kislányodhoz! sok boldogságot kívánok nektek ! ez a nehéz lukból lukat csinálni
gratula ronisnak az új vashoz is !
gyurika ne basztasd a karbidat ! meglátod el fogod rontani !
én is benne lennék egy lőtéri veretésben Gero-val már találkoztam de még veled nem.Pedig már láttalak én is holtpontontulontulon kerekezni itt Dorogon.mikor mennétek? vasárnap?