Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ennek örömére elszivok egy cigarettát
ja ja
én is leszoktam...4 hónapig elég volt...pénzkidobás blőőő.
Mármint beszélsz a Rolival holnap és majd menjek én is, ha mentek ugye?
ááááááááá...egyre szarabb....de emelni tudok vele de mikor a kaput zárom vagy a tenyeremmel tekerem a kocsi kormányt vagy nyomom a tenyeremet mondjuk az asztalra mintha fekvőtámaszt kéne csinálni akkor behugyozás
de leszarom
ami jobban idegesítít , hogy köhögök mint egy állat tüdőbajos , ezért szoktam le 6 éve a cigiről?
pedig a világ egyik legjobb dolga cigarettázni ...aki mást mond az nem cigizett soha rendesen és ezért nem tudja miről beszél ......
holnap lessz még rá lehetöség gyere akkor te is nézelödni
szia ! Bakker ! Bár várható volt, annyira meg akartad csinálni?!
Miért nem beszélsz a Roliékkal, mikor mennek és mész velük?! Lehet én is kinéznék (persze lábon )
már elrontottam bassza meg,hidegen nem indul akurva anyjáért sem
zoo ! Jó már a kezed ?
atis nem tudom meddig kergeti a medvéket,ha ithonlessz akkor szerintem vele,vagy egyedül.szerintem lesznek kint.amugy felsöre
na itt vagyok ...ennyi ideig olvastam vissza a lemaradást ....mostmár képbe vagyok

márk gratulálok a kislányodhoz! sok boldogságot kívánok nektek ! ez a nehéz lukból lukat csinálni

gratula ronisnak az új vashoz is !
gyurika ne basztasd a karbidat ! meglátod el fogod rontani !
Kivel mész ? Merre?
nem tom tlán szombet egy kicsit
Tőled !
hy
Szeva !
tom kitöl kérdezed?
Szevasztok puncinetták
ez igy van majd lessz valahogy!vagy nem ,de az biztos
Mikor mész mocizni ?
Hát tényleg gáz, de hát ez van ! Én is, ha kidob már nem próbálok azonnal feljönni, úgysem tudok.
hali!
én is benne lennék egy lőtéri veretésben Gero-val már találkoztam de még veled nem.Pedig már láttalak én is holtpontontulontulon kerekezni itt Dorogon.mikor mennétek? vasárnap?
Tesóm ! Bár én már személyesen is gratuláltam nektek, szeretném, ha tudnád nagyon örülök neki, hogy a mi kis családunk egy új kis tündérkével bővült ! Az meg hab a tortán , hogy Ulrich létére kislány lett ! NAGYON SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT ÉS MINDEN MÁS "CSAKJÓT" KÍVÁNUNK NEKTEK ! (Gyöngyi dolgozik, de biztosan így gondolja ő is!)
igen mert kicsit ideges lettem mert nem akkart betölteni semmit ha meg betöltötte legalább 5-perc vol aztán mindig lemaradtam mindenröl igy csak olvasgattam