Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem,kösz mégegyszer!
atis38 nem tudod eladni az EC 300-as motoromat ott romcsiban? nagyon szeretném már lecserélni egy fiatalabbra...

mindjárt itt az ősz..
na fasza.. akkor gyogyulj meg te is minél hamarabb...
probálj fel minél többet, és ugy döntsd el

nincs olyan hogy ez a jo amaz meg szarabb, mivel ahány ember annyi vádli, meg térd kalács, és comb méret meg hasonlok, lehet hogy ami másnak jo az neked nem annyira tetszik ,vagy kényelmes ,és forditva.
köszi srácok, és milyen térdgépet ajánlanál?
Sziasztok!
Én multhét csütörtökön gyüjtöttem be egy részleges szakadást és kurvára fáj,a doki azt mondta hogy kiméljem legalább 6 hétig.motorolás kilőve egy ideig!
jo reggelt.

nekem már volt ilyen kétszer is ,igaz nem teljes, "csak részleges" ,
én nem műtettem meg de nagyon szarul gyogyul és igen lassan, hálisten az enyém nem szokott kiakadni, helyrejött ugy ahogy, nem tökéletes, de én sem vagyok az, utána a térdgép viselése KÖTELEZŐ,
dobj képet a kipufogóról.
Ha nincs túl messze, hozd el Dorogra.
www.gasgas.hu
Itt találsz címet.
Ma megpróbálok eljutni a listád ellenőrzéséig.
Valamikor hozd be a kart és kutatok.
jöbbulást
jóéjt
mégegyszer köszi az infókat
ha vkinek van még tapasztalat, szívesen várom!
jóéjt
Ha vér van a közlekedő járatokban, akkor addig nem szoktak hozzányúlni, amíg fel nem szívódik, illetve több alkalommal leszívják előtte.
Nekem a baleset éjszakáján megcsinálták. mentő vitt a jánosba. törés is volt, meg fekvőgipsz, - azt nem tudom hogy csak szallag műtét után meddig nem állhatsz rá.
köszi!
még egy kérdésem lenne, hogy a sérülés után mikor volt a műtéted? mert hallottam már sok mindent, hogy jobb minél hamarabb, van aki aztmondja ráér, várhatok vele stb. csak mert most nem szívesen maradnék ki suliból, de hát ha ezen múlna az egészségem akkor muszáj lesz...
Nekem tényleg elég jól sikerült, jól is tart, de azért néha elég érzékeny.
köszi! ez is bíztató!
és most már semmi bizonytalanságot nem érzel benne? olyan lesz mint régen?
roekjózsinak

nekem az összes szalagot visszavarrták, + a combfeszítő izmokat
büszke is rá az orvosom
2 év alatt teljesen felépültem
kitartás!
hello

sm250-em van, és eltűnt a kipuffogó komplett belseje(hangtompító)
Tudja valaki esetleg, mi volt benne pontosan. Méretekkel együtt(mekkora a perforált cső átmérője, hossza, furatai, volt-e benne valami fémszövet az üveggyapot szélén, stb.)

kösz a segítséget
hát letalpaltam elég erőssen vele betonon. akkor aztmondták csak részleges szakadásom van, 1,5hónap eltelt már egész jó volt, aztán szarul léptem, újra rásérültem. csináltak egy tükrözést, kiderült hogy elszakadt a keresztszalag. na most itt tartok kb, aztmondják műteni kell hogy ha térdet akarok. csak azt se nagyon tudom mikor lenne jó megműteni, meg hogy mennyi idő míg helyrejön legalább úgy hogy járjak vele suliba melóba ilyenek. mert ahogy utánaolvasgattam a teljes felépülés elég hosszas.
mit csináltál vele ?
na ez már bíztató
akkor türelem hátha jótérdet terem
volt akinek sikerült és jó lett.....
mi lett vele ..széthőkezeltétek vagy megakadt forgás közben és azért görbült elfelé? vagy titkos ?

jajj láttam mi történt kiscsuka veled...sajnálom...gyógyulj meg hamar hogy mehessünk megint elesni
Helló,
keresztszalagszakadásom van a térdemben. az lenne a kérdés hogy volt-e már vkinek ilyen itt? volt-e műtéte, illetve mennyi idő volt a felépülés és hogyan bírja majd a motorozást? köszi a választ előre is, jó lenne egy két személyes tapasztalatot hallani
oh...
mi folyik itt..
Rajtam is segíthetne valaki...
Egy görbe vezérműtengelyt kéne kiegyengetni...
...
senki?
:-D