Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez a szelleme téma meg vudu iesmi nem tom...sztem nem mert a lámpa az én szobámban a fürdőben meg a nappaliban is kibaszottúl ég mikor ien leégős dolog van...Ezek a helységek a régi kecó kábelei az új hozzáépített részen nincs gond.....lehet vmi zárlat lenne?
én ilyesmiben nem vagyok otthon,nem tudok mit hozzászólni
Minden tekintetben van más gyártónak jobb motorja.....max Z750/1000et vennék de inkább már triumph-ot ha naked.... Szal nem kéne kawa semmiből sem
megwoodoozták
nem jók?
azoknak ott bent kegyetlen életük van itthon még hagyján...de külföldön addig nem hagyják nyugton míg öngyilkos nem lesz a börtönben
Nem is kell sztem....
Képzeljétek, tesóm szobájába be-be szarnak a dolgok(elektronikus cuccok) laptop töltő, hajszárító, tegnap meg a házimozi......mi a szar lehet? Nem volt felétek eddig ien gond? Meg a lámpák elkezdenek égni mint a szar......kibaszott világosan na?
kawasakim még nem volt soha ez jutott ma az eszembe suzuki,yamaha,honda.......de kawa nem
Akkor már rég tolnák seggbe a sitten... van egy bratyóm, smasszer volt... javasolta, h a gyerekmolesztálók inkább kössék fel magukat ittkinn... mert a zsiványnak meg a smasszernek is van gyereke
az is igaz
reggel még kocsit kell mosnom mert van annyi sár a bíítlin hogy a muskátli megélne rajta tegnapi árvíz hatására iszap van mindenhol,én meg mint a nagyok,beálltam a ház elé és alig tudtam kievickélni
ááá lehet azon már túl van....
Valami aberrált, nyilván... nézd, akkor inkább ilyen elmebeteg legyen, minthogy gyerekeket molesztáljon...
Majd kiderül Van rá esély
remélem holnap megfertőződik rendesen Ácson
Nagyon helyes...pályát a fiúnak
az ilyet nagyon nem szeretem hogy vetemedhet valaki ilyenre?
Végülis böriben állítólag sima cukrosvízbe tesznek kenyérhéjat és az is megerjed
pálinkafőzde+sok hektár főőd mellé
ha nem kell senkinek,az lesz a kölök crosspályája
Kép nem volt, de én így is fossá röhögtem rajta magam. Mert az hagyján, hogy hokizik az ember, nodehogy kinn az uccán, ráadásul a biciklin

Milyen jó helye lenne valami délnyugati fekvésű kőfejtőben
7 évig én is besegítettem a pálinkafőzésbe jaaj de szerettem....most eladó,meg lehet venni ha valakit esetleg érdekel....
Hát azt lehetett tuti.....
Uncsim férjének van vmi részesedése az iesmi gyárból....lehet akciósan kapták a 9.3as Saab-ot újonnan?
meg ácsi cukorrépa