Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne is mond télen eltunyoltam idén egyhuzamban 15percnél többet nem mentme még sztem csak aza baj h kevés lehetőségem van mocizni
Jajj,de ne a legnehezebben nyomjad,úgy mint versenyen,ahogy fáradsz,annál nehezebb minden,tehát edzéssel ezt az időt kell kitolni,akkor röhögve fogsz 20 perc múlva leszállni.Megsúgom, régebben 40 perc moccolás effolytában, azé kemíny volt Mondjuk, most 1 kör is sok
de ez nehezített fokozat volt 24km/h val tekertem végig első 2percbena legkönyeb fokoztaban mentem az volt a bemelegítés
ezt a majdnem 8at 20perc alatt tekertem le
Akkor leszel terminátor,ha letekered Nem sok az játszva megvan 45 perc
majd ha terminátor elszek akkor letekerek annyit etől is kész vagyok
Áááá,az kevés,30 minimum
nyomom közben nemrég tekertem majdnem 8km-t
Eddzé, mailozzá
zoozee küldtem mailt
dani add ide egy karikára ..megszárítom pikk pakk
szewasztok!
amúgy köszi mindenkinek a zoozee napi jókívánságokat ... és megkésve a hölgyek(akinek ténylegesen puncijuk van) fogadják az én jókívánságaimat ! boldog nőnapot béláim!
néha tépd meg a bajszát jót tesz neki amúgy énis sokat megyek oylan ehlyeken ahol 2nél följebb nemtudok váltani és nyomatékból megyek csak iylenek után midnig megyek vmi páylára vagy vmi falra felmászok h kiégeseb belőle a cuccot, sokat számít
nem félsz hogy leharapom?
Olaj elf moto 2xt tech, keverék ahogy sikerül (1:50 amúgy ha jól megy)...tépni nagyjából semennyire, inkább nyomatékból szeretek menni
Az olyan mintha zsírral menne
hát erre már igazán fáférne a tisztítás miylen oaljjal mész meg miylen keverékel és mennyire téped neki?

nem tudom mert nem mondtad hogy találkozzunk
na ezééé megint kapok de sebaj
a kis izgága drágaságok
engem meg mindig úgy híínak hogy lódoktor
én meg azt szeretem,másnak meg büdös meg húúú,lószar
drótszőrű foxik