Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmmm , nem-nem már nem érdekel a nyelve
vágd már le a nyelvét
ne is hagyd
ma nagyon
és senki nem tudja elvenni tőlem
Apa és kisfia esete a szeretettel

Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára. Haragjában a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a franciakulccsal üti. A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a többszörös törés miatt.

Amikor a gyermek meglátta a kórházba hozzá érkező apját, szemében fájó tekintettel kérdezte: Apa, mikor fognak visszanőni az ujjaim? Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott. Visszament az autójához és többször belerúgott. Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte, majd megfejtette az írást:

A gyermek ezt karcolta az autó oldalára:
"SZERETLEK APA!"

A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! Ma fordított világban élünk: az emberek vannak használva és a tárgyak vannak szeretve.

Legyünk óvatosak és tartsuk emlékezetünkben ezt a gondolatot: a tárgyak azért vannak, hogy használjuk őket! Az emberek azért vannak, hogy szeressük őket!

Próbálj meg mindig uralkodni az érzelmeiden!

Vigyázz a gondolataidra, mert szavak lesznek belőlük!

Vigyázz a szavaidra, mert cselekedetek lesznek belőlük!

Vigyázz a cselekedeteidre, mert megszokások lesznek belőlük!

Vigyázz a megszokásaidra, mert szenvedély lesz belőlük!

Vigyázz a szenvedélyedre, mert rabsággá és végzeteddé válhat!

A harag és a szeretet nem ismernek határt!
Válaszd a szeretetet, hogy szép és kedves életed legyen!

látom ma jó kedved van
Vettük észre
jó estét sziasztok
nekem semmi bajom nincs...csak ilyenkor aztán tudom mondani a magamét szesz nélkül is megy mondjuk
pezsgő... 3 hete volt a kis balesetebem 3 üveg pezsgő után....1.5-2óra alatt sztem egyéni rekordot állítottam fel, de naon szétcsúszott az este....
jó éjt
joccakát hali
mindre kíváncsi vagy?
elég ha csak a nagyját sorolom?
nem ám....nemszeretek össze-vissza inni....pici pezsgő...meg sok pájinka de sok szesz megmaradt,jó lesz 28 nap múlva a következő bulira
miket szürcsöltetek?
tegnap kivételesen nem ittam vagyis ez már a 3ik hetem volt és 5 után feküdtem le.....elég jó buli volt alkoholika nélkül is