Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szió , én itt vagyok brüm-brüm sincs , és hóvirág sincs vasárnapi pihenő na az volt
amúgy szewasztok...
bizony elindult a menet az idei szezonra .....kicsit kimentünk lájtosba nyomni egy- két edzőkarikát hogy visszarázódjunk ... ..hát sikerült is visszarázódni ...és csak egy kulcsont törött el ...naccerű volt ...remek napsütéses idő....jó talaj ...mi kell még ?

még két hétig nem motorozhattam volna belépek a magyarok nyilai szervezetbe.....
minkenki brümm brümm?vagy hovirágot szednek?de azt szabad
és a puska melyik végéhez állítanak?
ühüm ühüm
mki motorozik,pihen,,,, én meg elhúzok itthonról szép időnk van ma is szerencsére
fasztuggya.. aszonták hogy abba gödörbe nem mennyünk be ahol a menedékház meg a nádas van, a többit leszarják.. meghívtak lőni is
jah
ésha velük jóba van az ember akkor nem bántanak?
Farkas Lajos, spanom a Dénes Ákos nagy cimbik.
milyen Lajos?
na így már jobb nekem egy kedves barátom mindig ezt mondja
meg hát
jahát neméppen haverkodni jöttek de aztán meg lett mondva nekik hogy találjunk valami közös hangnemet amin lehet beszélni, azt végül még majnem ők kértek elnézést. megkértek hogy a lajosnak ne említsük hogy így ránktörtek
sziasztok nem be hát , hanem meg hát
hát főzni remélem
valamit tudhat az a lyááány
fel ám, kezdenék főzni egyszer csak az 1ik csaj felajánlja,h főz nekem ebédet mennyek át majd.... mondom ez király élni tudni kell
csá azért mentem el mert láttam h jön aza terepjáró gondoltam h vmit fognak ugatni föntről néztem a hegyről aztán ott agyaltam lehet h vmi haverotok lehet de nagyon mutogattatok és úgy vetetm ki a dologból h nem haverkodni jöttek
felébredt a bulihuligán?
Jó reggelt
be
én általába télen így indítottam a ződet
megtoljalak? be hát